Den nye Mercedes GLC Coupe er basert på dette designet.

Før den offisielle presentasjonen på New York Hallsom starter denne uken, har tyskeren allerede gitt oss beskjed om en forhåndsvisning av Mercedes GLC Coupé, en ny modell for sin SUV-serie som blant annet vil være svaret på BMW X4. Og selv om få detaljer har blitt tilbudt, er det designgrunnlaget og en referanse til det den viser amgDa vil vi ha en rival for BMW X4 M40i, den kraftigste versjonen.

For øyeblikket er det ikke mye å fortelle om ham, utover det på grunn av hans nytt coupé karosseri Det vil være sportsversjon av modellen og forutsigbart vil den miste beboelighet, men til fordel for en mer aerodynamisk design og mer smidig oppførsel. For selv om Mercedes-en også er fremhevet som en sporty modell innenfor SUV-segmentet, vil disse punktene sikkert miste fremtreden som i tilsvarende modeller.

Ingen overraskelser: Mercedes GLC Coupé er «sportsversjonen»

Igjen kommer Mercedes C-klasse til å være den mekaniske basen, og derfor vil vi ha nøyaktig de samme alternativene innen bensin og diesel. Og når det gjelder designen, som for øyeblikket er det Mercedes har avansert på en eller annen måte, samme front og kun modifikasjoner fra pilar B, hvor fallet av taket er tydeligog det er ventet at Mercedes har litt retusjert lysgruppene bak.

De forventes heller ikke endringer innvendig, hvor konsollen ombord vil være identisk og infotainmentsystemet forblir intakt. Kanskje, om noe, noen alternative alternativer med tanke på utstyr, bare når det gjelder farger og noen andre mindre detaljer, men vi skal heller ikke stikke hånden i ilden med dette. Det interessante, ja, er at som vist i registreringen av designskissen, den Mercedes GLC Coupe skal ha seglet til idrettsavdelingen, så skal vi ha en GLC 43 AMG med det nye coupé-karosseriet, og det er her Mercedes ikke kommer til å etterlate noe gap der BMW kan stikke hodet ut med M40i på SUV-en sin. Men for å vite alle detaljene, må vi fortsatt vente på New York Hall.

Leave a Comment