Den nye Volkswagen Tiguan med 7 seter og coupé-versjon

Han ny volkswagen tiguanallerede bekreftet, vil ha lik av 7 seter og coupé, altså med kun tre dører. Og selv om tyskeren for øyeblikket ikke har vist noe bilde av designet, bringer Theophiulus Chin oss nok en gang nærmere virkeligheten til disse nye versjoner av Tiguanog utvilsomt hvis det ikke er slik, vil det være noe som virkelig ligner på det vi viser deg.

De nye plattformene i Volkswagen-konsernet, hvis det er noe som forbedres, er i allsidigheten til å bygge forskjellige karosserier for samme modell, og til og med gjenbruke dem for konfigurasjon av forskjellige modeller, selv i forskjellige segmenter. Det er det som skjer med volkswagen tiguansom drar nytte av MQB modulær plattformog som snart er tilgjengelig med 7 seter for en av sine nye versjoner, men også med mindre dimensjoner, i en variant av kun tre dørerhan Tiguan coupe.

volkswagen tiguan 7 seter

Nye versjoner av Volkswagen Tiguan: tredørs coupé med 7 seter

Fra Volkswagen har de ikke gitt data, men de har bekreftet at ny volkswagen tiguan Den vil bli produsert i forskjellige versjoner, med hensyn til karosseri, og med hensyn til utgivelsene til dags dato. sannsynligvis Genève salong være en god dato for å finne ut hva, men det er klart at de vil være endringer i dens dimensjoner og ytre utseende med fremtredende fra B-stolpen til baksiden av den nye SUV.

Det er i alle fall forventet hybrid versjon for å krone rekkevidden, med motorblokkene med høyest ytelse og støtte fra den elektriske fremdriften for å favorisere tallene når det gjelder kraft og forbruk. På den annen side coupe modell Den får kortere bak og kortere akselavstand, muligens også med noen sportsversjoner når det gjelder ytelse og selvfølgelig utstyr. I alle fall tjener disse «gjengivelsene» oss for øyeblikket til å forestille oss hvordan deres utseende vil være når de presenteres, både den ene og den andre.

Leave a Comment