Denne bilen er et røverkjøp, €5000 mindre enn en SEAT Leon med mer bagasjerom og ECO-merke

Han SEAT Leon er en av de beste kompakt som er tilgjengelige på markedet, og dessuten av mange grunner. Imidlertid er det en billigere alternativ som på grunn av sitt tekniske ark er jevnt Bedre alternativ shopping. Og ikke bare på grunn av fordelene, men også fordi det koster ca 5000 euro mindre og du kan stole på miljømerke av DGT. Vi snakker om en modell som forresten har en større bagasjeromslik at den som familiebil er mer passende, og på dimensjonsnivå er det ikke det at den har noen store forskjeller med hensyn til den spanske kompakten.

Modellen vi snakker om er Hyundai i30og det er at det sørkoreanske merket har kjørt en veldig aggressiv handelsstrategi med praktisk talt alle modellene i katalogen. For å gi oss en idé, mens SEAT Leonsom er en modell den konkurrerer direkte med, har en pris som starter på €23 195det interessante Hyundai i30 akkurat nå kan du kjøpe for 17.420 euro i sin versjon av tilgang til utvalget. Kom igjen, nesten 5000 euro forskjell, og at Hyundai i30 for eksempel byr på større bagasjerom, og også skiller seg ut ved å tilby romslige bakseter. Som familiebil er det utvilsomt det beste vi kan finne i kompaktkategorien.

hyundai i30 2

Nøklene til Hyundai i30, nå 5000 euro billigere enn SEAT Leon og med noen viktige fordeler som bagasjerommet med større kapasitet

Han SEAT Leon har et organ som måler 4,26 meter lang og på sin side Hyundai i30selv om den passer i samme kategori kompaktbiler, har den dimensjoner på 4,34 meter med tanke på lengden. Det er ikke en overdrevent merkbar forskjell, men etter hvert som vi gikk langs, gjør dette at den har noen mer romslige bakseter enn den spanske modellen og lar den dessuten tilby en 395 liter bagasjerom mens løven blir inne 380 liter.

I sin versjon av tilgang til utvalget; det vil si konfigurasjonen billigere av denne Hyundai i30vi har allerede en motor 1,5 DPI utvikler en maksimal kraft på 110 hk. Her er det ingen vesentlig forskjell med hensyn til den spanske kompakten, som i sin mest økonomiske versjon monterer en blokk 1.0 TSI på 110 CV at, ja, det er sant at det er en virkelig bemerkelsesverdig mekaniker når det gjelder effektivitet. Og det som merkes er at den har en svært lavt drivstofforbruk.

seat león 2020 2

Han mest anbefalt motor innenfor rekkevidden av Hyundai i30 som angår oss er ikke akkurat den billigste, men det er den som kommer rett etter tilgangsalternativet. Han 1.0 TGDi 48Vsom er en motor med mild hybrid teknologiforuten at den er turboladet, og det takket være dette systemet av elektrifisering lett har miljømerke av DGT. En ekstraordinær motor forbruksmessig som også går opp til 120 hk med maksimal kraft som gir litt «ekstra» ytelse.

1.0 TGDi 48 V 120 CV-motoren er også assosiert med en høyeste finish serie, som merket kaller Klass, slik at denne mekaniske konfigurasjonen også er knyttet til en mer komplett utstyr allerede inkludert som standard. Når det gjelder SEAT Leon, må vi velge motoren 1.0 eTSI 110 hksom også har mild hybridteknologi og DGT ECO-merket, men den er mye dyrere og det må også huskes at kraften den tilbyr er noe mindre enn den tilsvarende versjonen av Hyundai i30.

Leave a Comment