Denne Brabus Mercedes Sprinter er drømmen til enhver oppstart

Hvis du er en gründer og leter etter en varebil, er den bedre enn noen annen. Er kalt Brabus Sprinter Conference Lounge og åpenbart en del av basen til en Mercedes-Benz Sprinter. Hva er passordet? Det inni er det fullt forberedt på å være et fancy kontor med hjul. Selvfølgelig håper jeg at oppstarten din har økonomiske muskler, fordi prisen er det 225.000 euro.

De forberedelser Det er ikke bare winglets og kantonfarger, men også slike ting. Brabus Sprinter Conference Lounge. Det er i bunn og grunn det, a klargjøring av Mercedes-Benz Sprinter Både inne og ute. På utsiden, en attraktiv aero kit signert av Brabus, en eksperttuner for Mercedes, med frontstøtfanger med LED lys for dagen og utvidede hjulbuer samt en alternativ grill med eget design og Braus-logoen. Fortsetter med siden, 18 tommers hjul og tonede linser for å gi den det Business-utseendet som enhver nystartet bedrift elsker.

brabus-sprinter-konferanse-lounge-3

Brabus Sprinter Conference Lounge: den luksuriøse kontorbilen for din oppstart

I tillegg til å ha luftfjæringdenne Mercedes Sprinter utarbeidet av Brabus har inne trekk i skinn og Alcantara, med taket i samme utførelse, og oppvarmede seter. Interiøret er spesielt stort fordi det er basert på den lange akselavstanden Sprinter, med lengre akselavstand og mer beboelig, og av denne grunn elementer som f.eks. konferansebord og to TV-er med Apple TV, samt en 10 tommers nettbrett skriv iPad eller Blu-Ray-spiller.

kjøleskap i brabus sprinter konferansesalong

Vi har alt inne i denne Brabus Sprinter Conference Lounge, Internett med 4G og kjøleskap, pluss klimaanlegg i hekken og kabinen, og det er det selvfølgelig omgivelsesbelysning slik at vi lett kan finne seks USB-porter med ladesystem for smarttelefonen. Og å dra nytte av varebilen som luksuskontor på hjul er det også seks seter innkvartert rundt disse konferansebordene.

Leave a Comment