Denne caravanbrutaliteten har et drømmeinteriør, det ser ut som en luksusleilighet

Det er campingvogner av alle slag, og uten tvil er det en mest interessant verden. Nå, om Fyrskip L1 Det er på et helt annet nivå. Fra og med det faktum at den har en 80 kWh batteri av energilagringskapasitet, så den er ideell for bruk med elbiler fordi den ikke påvirker deres autonomi i det hele tatt. Med dette gigantisk battericampingvognen er rett og slett selvforsynt på et energisk nivå for å reise hvor som helst, og det er allerede et «tulling». Men den har også en drømmeinteriørmed en minimalistisk konfigurasjon, et utsøkt design og all slags luksus.

Etter hvert som vi gikk videre, heter det Fyrskip L1 og på bildene kan du allerede se at den har et minimalistisk design selv på utsiden. Spesielt bemerkelsesverdig er det faktum at det er det nesten helt glasert; det vil si at den glaserte overflaten er mye høyere enn vanlig i noen campingvogn, og dette gir en følelse av mer breddefor å hjelpe oss nyte mer av naturen og at innvendig lys Det er bare på et annet nivå. Absolutt alt i denne campingvognen, og med alt mener vi hvitevarerkjøkkenet, vannpumpene eller varmeren, er elektriske systemer som mates direkte av to batteripakker som den har i bassene og som de er hver og en av 40 kWh av energilagringskapasitet. Kom igjen, som vi sa før, totalt 80 kWhsom er mer enn mange elbiler som er tilgjengelige på markedet for tiden tilbyr.

campingvogn henger

En campingvogn med 80 kWh batteri, lysere enn noen annen og med et drømmeaktig interiør

De Fyrskip L1 måler intet mindre enn 8,22 meter lang, så ingen vil bli overrasket over at den har hytte med seks senger sammenleggbar og en veldig bred plass. Den har en romslig stue/spisestue, et komplett kjøkken med stekeovn, keramisk kokeplate og vask, en rekke lagringsplasser og alt dette med førsteklasses kvaliteter. Det er en campingvogn som veier 3400 kg, og i virkeligheten er den ikke overdrevent tung hvis vi tar hensyn til gigantisk batteri litiumionbatteri som bæres i bunnen.

Under kjøring «folder» den seg litt, på en måte så enkel som den er redusere høyden av campingvognen, for forbedre aerodynamikken og dermed redusere energiforbruket til elbilen som tauer den. Også har hele taket fullt av solcellepaneler som de er i stand til å produsere opptil 3 kW av elektrisk kraft. På denne måten mates de enorme batteriene som den har installert, og det er helt økologisk. Selvfølgelig er alt dette på ingen måte billig, og selv om de allerede godtar reservasjoner for 500 dollarvil prisen på campingvognen være $125 000 og vil starte produksjonen i slutten av 2024.

Flere og flere nye modeller av batteridrevne campingvogner litiumion, et gigantisk batteri like stor som en elbil. Og dette er nettopp fordi de er designet for å bli tauet av denne typen kjøretøy. De fleste av dem, som denne, har sine egne solcellepaneler å mate uavhengig og med alle elektriske apparater. Så, etter alt å dømme, er dette fremtiden til campingvogner, selv om vi for øyeblikket bare begynner å se de første modellene.

I videoen som følger med denne artikkelen kan du se interiøret i campingvognen i detalj, og kanskje noe av det som vekker mest oppmerksomhet er dens stort bad. Fordelingen av rommene er mest unik, og selv om den er veldig godt brukt, er den det veldig annerledes til mønsteret som konvensjonelle campingvogner vanligvis følger.

Leave a Comment