Denne elektriske bryteren kommer i 2024, den vil være den billigste og vil ha 400 km autonomi

Den offisielle presentasjonen er planlagt til 17. oktober i år, men vi må vente litt lenger fordi den kommer i salg i begynnelsen av året. neste år 2024. Modellen vi snakker om er ny elektrisk bil som er direkte fokusert på bli den billigste på markedet, i det minste innenfor sin kategori. En underkompakt med crossover-utseendenoe dårligere enn en konvensjonell SUV, som vil nå 400 km autonomi og som lover å overbevise «allmennheten», spesielt for sin lav pris.

Vi snakker om det nye Citroën ë-C3, som vil ha lite å gjøre med Citroën C3 som selges i dag. Blant annet fordi den vil ha en SUV-utseendemed litt mer enn 4 meter lang karosseri, og en helt annen estetikk enn dagens modell. For å gi oss en idé, vil linjen være veldig lik den som vises i gjengivelsene som følger med denne artikkelen, og at De er basert på Oli, en «konseptbil» som Citroën nylig viste. Du vil ha minst to helelektriske versjonermen vær forsiktig fordi du følger Stellantis» multi-energistrategi Den skal også selges med bensinmotor. og åpenbart vil denne konfigurasjonen være den billigste av Citroën C3 2024.

citroen e c3 gjengivelse

Nøklene til Citroën ë-C3 2024, den billigste elbilen i sitt segment for under 25 000 € og med opptil 400 km autonomi

Informasjonen som er tilgjengelig så langt, som for øvrig kommer direkte fra Frankrike, indikerer at Citroën ë-C3 vil tilby et hurtigladesystem opptil 160 kW av kraft i likestrøm. En veldig bemerkelsesverdig figur, spesielt siden den billigste versjonen av modellen forventes å ha en 82 hk elektrisk motor maksimal effekt drevet av en 42 kWh batteri av energilagringskapasitet. Allerede i denne versjonen, som vil koste mindre enn 25.000 euro Etter hva som er avansert av merket selv, vil det tilby noen 300 km autonomi på WLTP-homologeringssyklusen. Noe mer enn det en bybil trenger, selvfølgelig.

Men det vil også være en annen konfigurasjon med en elektrisk motor av 109 hksom vil være knyttet til en 50 kWh batteri kapasitet. I dette tilfellet vil autonomien gå opp til 400 km, men åpenbart med en høyere pris. Og for de som vil ha den billigste versjonen av den nye Citroën C3 2024, parallelt med de elektriske versjonene som selges som Citroën ë-C3, en versjon med 1.2 PureTech-motor med mild hybridteknologi. Det er en bensinvariant med ECO-merke av DGT som selvfølgelig kan gjøre ting vanskelig for Dacia Sandero og andre lavprismodeller som allerede er tilgjengelige.

fiat panda 2024 gjengivelse 1

Han Citroën ë-C3 forventes å bli posisjonert som et alternativ mye bedre enn Dacia Spring for sin større kropp, for en kraftigere motor og også for en større autonomi. I tillegg, uansett om de 160 kW maksimale effektene er oppfylt, eller ikke, vil den sikkert montere et raskere ladesystem. Ved hjelp av MOVES III Plan bør Citroën ë-C3 være tilgjengelig for mindre enn 20.000 euro her i Norway, og selvfølgelig kan den bli den mest interessante elektriske blant de billigste alternativene som selges i dag. Selvfølgelig vil den også måtte konkurrere med MG 4som er rundt disse prisene og starter på 350 km autonomi med et større karosseri og en kraftigere motor.

Dette nye Citroën ë-C3Du vil forresten ha en italiensk bror hva blir det nye FIAT Panda 2025. Det vet vi allerede at de kommer til dele teknologi den ene modellen og den andre, og FIAT Panda kan være det enda billigere enn Citroën-modellen. Vi må vente litt et år til for ankomsten av den nye generasjonen av FIAT Panda, men den forventes å bruke samme elektriske motorer og også bruke de samme batteriene. Der de helt sikkert vil skille seg er i design, i bruk av hytta og i utstyr inkludert i dem.

Leave a Comment