Denne Volkswagen Golf R har 400 hk, som forventes fra neste generasjon

Før sommeren fikk vi vite at mens Volkswagen Golf 2019 forberedes, vurderer det tyske firmaet også sin R-versjon med en betydelig Kraftforsterkning. Det har blitt snakket om 400 CV for Golf R 2020mens den nåværende ble lansert med 310 hk av makt, og med ikrafttredelsen av WLTP-syklusen måtte han fall 10 hk. I mellomtiden, Denne Golf R når allerede 400 CVmen åpenbart med noen modifikasjoner.

Dette volkswagen golf r har blitt modifisert for å oppnå figurene til AMG A45 av Mercedes, eller av Audi RS3 Sportback. Det er ikke tull. For å nå sine fordeler har den aktuelle Golf R måttet gjennom en ecu modifikasjonpluss at den har fått et nytt luftinntakssystem og de har selvfølgelig installert en Eksosanlegg personlig tilpasset. Med den Golf R gå opp til intet mindre enn 400 hk av maksimal effekt.

Denne Volkswagen Golf R har 100 hk mer enn standard, hva har de gjort med den?

De siste månedene har det vært snakk om neste generasjon av Volkswagen Golf kunne nå 400 hk som standard. Det ville være et viktig sprang når det gjelder kraft for en modell som, som vi sa, nå har en 2.0 TSI på 300 CV kraft, etter å ha mistet 10 CV på grunn av ikrafttredelsen av WLTP-godkjenningssyklusen. Og sannheten er den 100 hk til høres overdrevent utog mer når regelverket blir stadig mer restriktivt.

Men går tilbake til denne modifikasjonen av Volkswagen Golf R, på samme blokk kan 2.0 TSI oppnås 400 hk maksimal effekt og 546 Nm av dreiemoment. Det er kanskje ikke den mest «fete» modifikasjonen, men i dette tilfellet er de relativt få modifikasjoner som har blitt gjort til Golf for en slående økning på 100 CV i kraft. Det er det som gjør denne modifikasjonen spesiell.

Mye mer slående ting har blitt sett før, for eksempel en Golf R med en Audi RS3 Sportback-motor som nådde mer enn 59 HK. Men dette, med en blokk 2,5 liter; eller en som byttet inn motoren sin for en 3.6 Turbo å nå 830 hk.

Leave a Comment