Det dårlige med MG ZS som de ikke forteller deg, hvor pålitelig er SUV-en på 14 000 euro?

Han MG ZS Den har ingen mulig rival, fordi den har en startpris på €13 990, og at målingene er svært like målene til en SEAT Ateca, som starter fra minimum 28 000 euro. Kom igjen, hva er det? mye billigere enn alternativene som er på markedet og på forhånd har en kraftig motortilbyr en god bagasjerom og fremfor alt skiller den seg ut fordi den inkluderer mer standardutstyr enn omtrent hvilken som helst bil du sammenligner den med. Nå, er alt som glitrer gull? Tydeligvis NeiMG ZS har også noen svake punkter som det ikke snakkes så mye om.

Det første du må vite er det MG er et britisk merkemen MG ZS er en bil som er produsert i Kina. Faktisk er det en 100 prosent kinesisk bil, selv om MG har et spesifikt senter i Storbritannia som gjør spesifikke endringer i modellene som importeres til Europa. Utover dette sies det ofte at hans 106 hk 1,5 turbomotor Det er mektig, og det er sant, men det føles lat i visse returregimer. I forhold til stamme, den kan ikke sammenlignes med noe sånt som 510 liter på en SEAT Ateca, fordi den byr på «bare» 448 liter. Men alt dette er ikke så, så viktig.

mg zs

Er MG ZS pålitelig? Den kinesiske SUV-en på 13.990 euro har noen svakheter det vanligvis ikke snakkes om, og de er viktige

I carbuyer snakker de om det. Tilfredshetsundersøkelsen for 2022 gjenspeiler det 35,2 % av brukerne fra MG rapportert en fiasko i løpet av det første året. Av 29 merker dekket av medieeiertilfredshetsundersøkelsen, MG var nest siste. Og det er selvsagt ikke noe positivt faktum for MG ZS, og heller ikke for resten av merkets modeller. Men det er at hvis vi fokuserer på denne spesifikke modellen, ble rangert som 61 blant de 75 best plasserte i undersøkelsen.

MG ZS kom seg rundt dårlige resultater i forhold til pålitelighet og byggekvalitet. Tross alt er det åpenbart at produsenten må kutte produksjonskostnadene fra et sted, for ellers ville det rett og slett være umulig å selge denne bilen til mindre enn 14.000 euro når sammenlignbare alternativer koster betydelig mer. Og det er tilfellet med SEAT Ateca, som i de beste tilfellene kan kjøpes for rundt 22.000 euro, ifølge nettsteder som spesialiserer seg på salg av nye biler.

mg zs

De største kritikerne som MG ZS fokus på mediesystem, som er blant de dårligste. Og det er morsomt, fordi 10,1 tommers skjerm diagonal som inkorporerer serie Det er nettopp et av dens største argumenter. MG ZS skiller seg ut blant sine rivaler, ikke bare for prisen, men også for omfattende standardutstyr som tilbyr. Men dette utstyret ikke av bemerkelsesverdig kvalitet, ifølge denne eiertilfredshetsundersøkelsen. følge et konsept Dacia-aktig å holde kostnadene inneholdt og tilby lavere priser enn potensielle konkurrenter på markedet.

Og hvor er et aspekt egentlig kritisk Det er i delen av sikkerhet. Han MG ZSi Euro NCAP-tester, står ikke mål med sine europeiske rivaler. Spesielt i kategorien assistenter, hvor den får 29 % av poengsummen, blant annet fordi den ikke har en autonom nødbrems. Blant de mest bekymringsfulle er den middelmådige beskyttelsespoengsummen for barn og voksne, 51 % for sistnevnte, mens en SEAT Arona oppnår 80 % av poengsummen. Og alt dette betyr ikke at MG ZS er en dårlig bil, langt ifra, men det forklarer hvorfor den er en mye billigere bil enn de som tilbys av konkurrerende merker.

Leave a Comment