Det definitive solcellesettet uten installasjon har kommet, det er billig og har solcellepaneler pluss et batteri

Er kalt EcoFlow PowerStream og det er nytt solcellesett uten installasjon. Men ikke hvem som helst, men en som absolutt har det alt du trenger å ha i huset vårt produksjon og lagring av helt gratis energi. En enkel, rask og ganske billig måte å redusere strømregningen på og ha en eget forbrukssystem komplett, fordi det ikke bare har solcellepaneler men den inneholder også en batteri innenlands. slik at vi kan konsumere gratis lys på dagtid, men også om natten eller når været ikke er bra.

Den nye EcoFlow PowerStream det er en solcellesett uten installasjon som har solcellepanelerinneholder også mikroinverter nødvendig for å lette installasjonen og tillate levering av elektrisk energi til hjemmenettverket, og har også Et batteri. Og den er utformet i detalj fordi den blant mye annet har det super flate kabler som forenkler plassering av solcellepaneler, og resten av utstyret, uten å måtte gjøre noen form for boring. I tillegg, for å tilpasse seg de spesifikke behovene til hvert hjem, kan du velge ulike konfigurasjoner differensiert blant annet av type solcellepanel Hva kan være stiv eller fleksibel og med forskjellige makter.

ecoflow powerstream

Dette er den nye EcoFlow PowerStream, det definitive solcellesettet uten installasjon fordi det er billig og allerede har sitt eget hjemmebatteri

Innstillingene til den nye EcoFlow PowerStream start fra det billigste alternativet, som det koster kun 1.082 euro, og at den kommer med fire 100W fleksible solcellepaneler, to smarte plugger og tilhørende ledninger. Over dette er et annet alternativ med en EcoFlow Delta 2 batteri 1 kWh med en pris på 2.281 euro; og et tredje alternativ med Delta Max batterimed 2 kWh energilagringskapasitet, som er priset til 2.709 euro.

Men det er også at selv om dette er konfigurasjonene som merket tilbyr på nettsiden sin, kan den enkleste av dem, som kommer uten innenlandsbatteri, være matche et hvilket som helst batteri fra produsenten, fra mindre enn 300 Wh. Det vil si at vi kan dimensjonere installasjonen måten vi ønsker å regulere vår selvforbruksinstallasjon avhengig av de spesielle behovene til hjemmet vårt. For dette kommer den forberedt med en hybrid mikroinverter som støtter en inngang av opptil 800W av maksimal effekt.

ecoflow powerstream 1

Ikke som andre solcellesett uten installasjonEcoFlow som nettopp har blitt sluppet på markedet har en smart energistyring. Som du kanskje har sett, kommer hvert sett med flere smarte plugger. Til dem må kobles hvitevarer av huset, fordi de samler informasjon i sanntid på forbruk, slik at den bærbare kraftstasjonen kan regulere strøminngang og utgang å redusere strømregningen så mye som mulig. Det er et intelligent system som regulerer strømmen i boligen slik at bl.a. i lavbelastningstid lagres maksimalt mulig energi. Det er da det er billigst.

Den nye EcoFlow PowerStream er muligens beste solcellesett uten installasjon som finnes i markedet i dag. Fremfor alt fordi, som vi nevnte tidligere, selv om merket har tre forhåndskonfigurerte alternativer, har de forskjellige modeller av solcellepanelerog fremfor alt av husholdningsbatterier, slik at brukeren selv er den som kan definere hvordan han ønsker at solcelleinstallasjonen av boligen hans skal være nøyaktig. Vi kan velge kraften til solcellepanelene, og om de er stive eller fleksible, og det lar oss også konfigurere hvilket husholdningsbatteri vi ønsker å ha basert på energilagringskapasiteten.

Leave a Comment