Det er den beste bilen du kan kjøpe for pris, men også for sin 7-års garanti

Den bestselgende kategorien er den av C SUVsom er «mellomstore» biler, perfekt for en familiebruk. Vel, innenfor dette segmentet er det akkurat nå en modell som overgår alle av sine rivaler i forhold kvalitet-pris. Det har ikke alltid vært slik, men nå har det en stor rabatt på 6.300 euro. Det vil si at den forblir tilgjengelig billigere enn normalt, og det er faktisk derfor det har blitt Den mest solgte blant alle SUV-er i Norway. Det er et bedre kjøpsalternativ enn en Hyundai Tucson, for eksempel, eller en Nissan Qashqai, som også er «toppmodeller» i denne kategorien.

Modellen vi snakker om, normalt ville ha en pris på 32.225 eurosom den offisielle katalogen viser, men akkurat nå er den tilgjengelig med en rabatt på 6.300 euro. Og takket være det kan du kjøpe akkurat nå, for kun 25.930 euro ifølge spesialiserte nettsteder for salg av nye biler. Altså det som kommer ut billigere enn Hyundai Tucsoneller at nissan qashqai, som er to av de beste alternativene i segmentet. Men hvilken bil snakker vi om? Vel vi snakker om KIA Sportage som faktisk den siste måneden ble posisjonert som den bestselgende SUV-en for disse banebrytende priser. Vel, og fordi det er den eneste, av de vi har nevnt så langt, som følger med 7 års garanti.

kia sportage hybrid

KIA Sportage er det smarteste kjøpet for øyeblikket, 6300 € rabatt og billigere enn Tucson eller Qashqai

Med deres 5,15 meter av kroppslengde, den KIA Sportage Det er den største i sin kategori. Og det er derfor han ikke bare har noen store baksetermen også kan skryte av en stor 571 liter bagasjerom kapasitet. Den har et moderne og attraktivt design, en interiør av høy kvalitet og det er også en modell som kommer veldig godt utstyrt serie. Og på det mekaniske nivået tilbyr KIA Sportage en av de beste løsningene man kan finne.

Den billigste i serien har en 1.6 TGDi 150 hk kraft, mer enn nok for vekten og størrelsen. Nå kan den også kjøpes med miljømerke av DGT, fordi nøyaktig samme motor er tilgjengelig med mild hybrid teknologi på 48 V som i tillegg gjør bruke mindre bensin. Det er også et dieselalternativ på 116 hk, et dieselalternativ på 136 hk, mildhybriddiesel, hybrid og til og med plug-in hybridkonfigurasjoner. Variasjonen av mekanikk den har er ekstraordinær, og alle motorene skiller seg ut for lavt forbruk laget av drivstoff.

kia sportage 2

Teknisk er det det det samme som Hyundai Tucson, men nå billigere og med bedre garanti. Og nissan qashqai Det er bare bedre i det faktum at den billigste versjonen allerede har DGT ECO-merket, men i absolutt ingenting annet. Og uten tvil 7 års garanti De er noe å huske på. I denne forstand er det bare MG HS har en slik garanti og den attraksjonen som det koster fra 21.790 euro. Ja, det er mye billigere, men det bruker mer drivstoff og har verste bagasjerommet.

Et alternativ å vurdere er MG EHS. Fordi? Fordi, praktisk talt for samme pris av den mest grunnleggende versjonen av KIA Sportagei tilfellet med MG EHS har vi en 258 hk plug-in hybridmotor av maksimal effekt og også med 52 km av autonomi i ren elektrisk modus. Det vil si at det er det på det mekaniske nivået mye mer interessantfor det har den også null etikett av DGT som om det var en helelektrisk bil. kommer i tillegg superutstyrt som standard. Den tilsvarende versjonen i KIA Sportage-serien er mye, mye dyrere enn denne plug-in hybrid MG EHS, som er rundt 27.000 euro, omtrent.

Leave a Comment