Det er en mindre elektrisk Hummer på vei og med Europa i trådkorset

De GMC Hummer EV høster gode tall i USA. Så mange år etter at merket forsvant, har General Motors gjenopplivet det med dette produktet og Det har vært en stor suksess. Så mye at det amerikanske merket ifølge Bloomberg forbereder en mindre versjon. det er ikke bare billigere og derfor åpne for et bredere offentlig potensiale, som lar dem øke salgetmen også at det passer med smak og behov Europa. Hvis de åpner seg mot Europa, vil selvfølgelig salgsvolumet de kunne oppnå mye eldre enn begrenset til USA.

Når man snakker om a HummerÅpenbart betyr «mindre» ikke at det kommer til å være akkurat lite. Informasjonen som er tilgjengelig for øyeblikket tyder på at dette ny verson av GMC Hummer EV kunne ha noen dimensjoner som ligner på Hummer H3T hvor gode tall den rapporterte til merket. På det tidspunktet merket ble stengt, før denne helt andre nye æraen, i 2010, var H3T den som rapporterte de høyeste salgstallene og de beste tallene til sine kontoer. Så det sier seg selv at å satse på en veldig likt format det ville være den beste avgjørelsen General Motors kunne ta. Og ja, med et slikt konsept kunne de det erobre den europeiske kunden.

IMG 0591

Hva vet vi om den nye «lille» elektriske Hummeren, det nye alternativet for å erobre Europa

I Bloomberg-rapporten indikerer de at dette nye produktet vil bli fokusert på racing the rivian r1t direkte, som er en mindre modell enn Ford F-150 Lightning og at Chevrolet Silverado EV. De er alle modeller som faktisk er ganske langt unna for de av oss som bor i Europa. Men der, i USA, er de kjente navn fordi de er det høyvolumsmodeller.

Realiteten er at merkevaren ikke nødvendig av å satse på et format for et bredere publikum, ikke engang lansering i Europa, når de måtte slutte å ta imot bestillinger av den nåværende GMC Hummer EV. har akkurat nå mer enn 90 000 reserverte enheter til tross for at prisen er hverken mer eller mindre enn $110 000. Så langt har de kun kunnet levere 781 enheter, så det første de må gjøre er ta igjen å tilpasse produksjonshastigheten til den gigantiske etterspørselen de opplever. Og dette betyr i alle fall at vi er ja eller ja til flere år unna at det faktisk når markedet – og spesielt det europeiske – a minste elektriske hummer enn det som allerede er tilgjengelig.

IMG 0592

Til tross for denne situasjonen er det kilder nær selskapet, og til dette prosjektet, som forsikrer at det er «store muligheter» for at en mindre versjon av den elektriske Hummer ferdig kommer til produksjonog at de for øyeblikket i General Motors vurderer det et prioritert prosjekt. Til syvende og sist, det vi trenger å huske på er at det i løpet av de siste månedene har vært mye informasjon som peker på stor interesse fra General Motors for re-operasjon på det europeiske markedet. Og kanskje fra Hummers hånd er det en god mulighet til å starte denne nye innsatsen.

Som du kan se, er det for øyeblikket veldig lite informasjon, men det kommer fra en meget pålitelig kilde. Hvis prosjektet virkelig er på bordet, vil det garantert ikke ta for lang tid å få mer informasjon. Vi visste allerede at General Motors er interessert i videreselge biler i Europa, og denne bevegelsen er på linje med disse intensjonene. Og mens GMC Hummer har problemer med å holde tritt med etterspørselen etter produktet deres, kan de allerede ha en strategi på plass for å justere produksjonen og kraften. står overfor en ny utgivelse av denne typen.

Leave a Comment