Det siste kuppet fra Skoda har 4000 € rabatt, en SUV med stort bagasjerom og lavt forbruk

De sier det SEAT vil dø som produsent av personbiler på et tidspunkt, ikke så lenge fra nå, og det Skoda er oppfordringen til å innta posisjonen til billigste merke innen Volkswagen-konsernet. Det som er klart er at det tsjekkiske merket har utmerkede modellermed Volkswagen mekanikk men til den beste prisen. Det er allerede en realitet i dag. Og faktisk er det en SUV spesielt at akkurat nå selger de det med en reduksjon på 4.000 euro med hensyn til den vanlige prisen. Og med dette har det blitt en uimotståelig mulighet innenfor sin kategori.

Ha en stor bagasjerom for sin kapasitet og dessuten sin rekke mekanikk skiller seg ut for noen svært lavt forbruk laget av drivstoff. Noe som for øvrig har blitt viktigere enn noen gang de siste årene med de høye prisene på bensin og diesel. Denne modellen vi snakker om er Skoda Kamiqsom har en kropp av 4,24 meter lang og har en stor stamme av 400 liter kapasitet, så det er et godt alternativ som et kjøretøy for familiebruk med bakseter som er ganske romslige med tanke på hva konkurrentene tilbyr. Det var allerede interessant, men nå har det gjort det en rabatt på 4000 euro som gjør det mye mer attraktivt.

skoda kamiq 2024 1

Skoda Kamiq har nå en rabatt på 4000 euro, en uimotståelig mulighet hvis du er ute etter en SUV med god bagasje

Selv om den offisielle katalogprisen er minimum 26 195 euro, mens vi gikk videre Skoda Kamiq har et tilbud aktivt akkurat nå med nesten 4000 euro rabatt slik at du kan kjøpe fra 22.350 euro. Det er ikke det billigste alternativet som finnes, men det er riktignok en modell med svært effektive motorersom skiller seg ut for sine lavt forbruk av drivstoff, og at det også er en modell som har veldig bra utstyr inkludert som standard. I tillegg til gode avslutningeret godt teknologinivå og en stor stamme.

Den mest økonomiske versjonen i utvalget av Skoda Kamiq følger med motoren 1.0 TSI 95 HK av makt. Det er nok for dimensjonene og vekten, ja, men det er sant at det vil være tilrådelig å hoppe i det minste til 1.0 TSI 110 HKsom bare koster 600 euro mer og kommer i nøyaktig samme finish Ambisjon og med samme utstyr. I tillegg til disse to alternativene inkluderer utvalget også motoren 1.5 TSI 150 HK.

skoda kamiq 2024 2

Og med dette, ja, uten tvil Skoda Kamiq har blitt en perfekt mulighet kjøp, og det er mye mer attraktivt enn normalt. Det må imidlertid tas i betraktning at du i dag kan kjøpe en SEAT Ateca for 22.284 euro ifølge nettsteder som spesialiserer seg på salg av nye biler, og at denne modellen ikke bare er større og brederemen det følger med motor 1.0 TSI på 110 CV i sin billigste versjon, og dessuten har den intet mindre enn 510 liter av trunkkapasitet. Kom igjen, det er et billigere alternativ og anbefales på det sterkeste, men med ganske lite utstyr i denne konfigurasjonen.

Og en annen modell å ta hensyn til er MG ZSsom i dag er Bestselgende bil i Norway. For MG ZS er minimumsprisen kun 13.990 euroog har 448 liter stamme. Denne kommer med bensinmotor 106 hkikke så effektivt, men det er sant at det er en modell som har mye mer standardutstyr til tross for at de er mye billigere enn Skoda Kamiq og SEAT Ateca. For prisen, og fordelene, er den akkurat nå den billigste og mest anbefalte som finnes i SUV-er i denne dimensjonsserien.

Leave a Comment