Dette alternativet til solcellepaneler utnytter vinden for å gi «gratis lys» til hjemmet ditt

hvis du har en elektrisk bil hjemme, eller du skal ha det, har du sikkert allerede innsett at å regne med solcellepaneler på taket av hjemmet ditt er en utmerket idé. Men hva om det var et annet alternativ i stedet for solcellepaneler? det er, fordi RidgeBlade er et alternativ som allerede er tilgjengelig, og som bruker vindkraft i stedet for solenergi. Det vil si at det er en takturbin av boligen som gjør bruk av bevegelsen produsert av vindens passasje for generasjonen av elektrisk energi for å drive huset og, hvorfor ikke, også ditt elektriske kjøretøy hvis du allerede har det.

RidgeBlade er en vindturbin som allerede installeres på hustakene i Canada, Frankrike, USA og Italia, og som snart også kommer til Norway. Vindinstallasjonene vi kjenner til er vanligvis de typiske vindmøllene, eller horisontale akse vindturbiner. Dette systemet er imidlertid ligner på en surfefinne men omvendt. Og designet er ikke slik på et innfall, men fordi det på denne måten løser mange av de typiske problemene til tradisjonelle vindturbiner. Det er stilt til å festes til en skråtak eller skråtak og det gir bare litt ekstra høyde til strukturen, dra nytte av vindens tilnærming som går over takflaten og akselerere hastigheten.

RidgeBlade

Dette er RidgeBlade, «fritt lys» hjemme takket være en godt skjult vindturbin på taket av huset

Enheten er installert i takflate gavl eller skråstilt. Samle og dirigere vindkraft utnytter fokuseringseffekten til vinden, som beveger seg over takflaten akselererende luftstrøm gjennom selve turbinen. Hva alt dette betyr er at det drar nytte av en hastighet opptil tre ganger høyere enn den faktiske hastigheten luften beveger seg med. Faktisk er dette designet det som lar den generere opptil 9 ganger mer energi enn et vindturbinsystem med horisontal akse. Som vi nevnte, har den ikke blitt designet på denne måten på et innfall, men snarere til bruke så mye energi som mulig.

Og kanskje mest relevant er det faktum at det kan generere energi alltid, selv når vinden er for aggressiv. har et system med avansert aerodynamikk som ikke produserer støy når den er i drift, og med disse helt spesielle egenskapene er den i stand til begrense rotorhastigheten intelligent. Selv om det fungerer maksimal ytelse med vind på 40 km/tsom er når turbinen din når maksimal rotasjonshastighet, motstår ekstrem vind De går over 160 km/t uten problemer.

Ridge Blade 2

Selv for å være en enhet av vindkraft kan betraktes som et alternativ til solcellepaneler, sannheten er at det mest interessante ville være kombinere dette systemet med installasjon av solcellepaneler. Fordi det vil være tider når vinden vil generere mer energi, og imidlertid andre spesifikke situasjoner der solen er det beste alternativet for å generere energi til hjemmet vårt. Og selvfølgelig, i kombinasjon kan de utfylle hverandre gjennom dagen.

Selskapet tilbyr selv en boligsystem brukes til montering i hus enkeltpersonermen tilbyr også en hybrid installasjon hvor denne vindturbinen er kombinert med en klassisk installasjon av solcellepaneler. Hvis det er de som står for hele installasjonen, er det noe mer økonomisk enn om begge prosjektene ble gjort hver for seg, og selvfølgelig er alt betraktelig forenklet.

Leave a Comment