Dette blir Audi Q5 2024, den siste med bensin- og dieselmotorer

Hver ny generasjon av Audi-modeller som er i ferd med å komme vil være henholdsvis den siste som har Termiske motorer. Så faktisk Audi Q5 2024som er den som angår oss i disse linjene, vil være en ny generasjon og vil være den sist med bensin- og dieselmotorer, etter den vanlige linjen med TFSI- og TDI-mekanikere fra det tyske selskapet. Vi kan se hvordan vil det se uttakket være de forskjellige spionbildene som har kommet i løpet av de siste ukene.

Han Audi Q5 2024 Det vil være tredje generasjon av modellen, og det vil være den siste som har bensin- og dieselmotorer, TFSI og TDI, fordi den kommer før år 2033, som er når merket planlegger å forlate varmemotorer. Og selv om det fortsatt er litt tid igjen til lanseringen av modellen, har det de siste ukene vært mulig å se noen spionbilder. Så takket være dette kan vi vite, og ganske nøyaktig, hvordan blir designet ditt i denne nye generasjonen. Som forresten vil ha en front ganske mer lik Audi Q4 e-tron og resten av merkets elektriske komponenter. Det kan lett ses at den har noen jevnere linjer og skarpere optikk.

audi q5 2024 gjengivelse 2

Dette blir designet til den nye Audi Q5 2024, hva mer vet vi om den?

på baksiden av ny Audi Q5 2024 Det forventes at utviklingen vil gå mot en noe smalere port, og forlate den mer omsluttende designen til de to første generasjonene av Audi Q5. Derimot skal optikken festes. Selv om det er noe som ikke vises tydelig på spionbildene, er Audis tendens å satse på noen forente piloter helt, selv om satser her også for en revet design og sporty.

I en annen rekkefølge vil Audi Q5 2024 bygges på MLB-plattform, det samme som neste Audi A4 skal baseres på. Så det er mest sannsynlig at crossoveren, i sin tredje generasjon, vil ha samme utvalg av motorer både diesel og bensin. Det tyske merket avsluttet allerede for et år siden, omtrent, utviklingen av sin nye termiske mekanikk med en betydelig utviklingen av elektrifiseringssystemet. Så åpenbart vil vi se betydelige forbedringer i den elektriske delen for mikrohybridisering og for hybridisering.

A priori, alle sammen versjoner av modellen annet enn plug-in hybridsom vil være flertallet, vil ha et system 48V mild hybrid. På sin side vil plug-in hybridkonfigurasjoner ha en batteri med høyere kapasitet å møte fremtidige krav til kjøring i elektrisk modus. De vil oppleve en betydelig forbedring mht elektrisk autonomi. Og selv om det foreløpig ikke er bekreftet at det vil være en Audi RS Q5 Om denne nye generasjonen bør det i hvert fall være en SQ5-versjon i sortimentet.

Leave a Comment