Dette blir interiøret i Skoda Scala, erstatningen for Spaceback

Vi forventet en Skoda Spaceback 2019men for noen dager siden ryddet det tsjekkiske merket opp tvilen: Den skal hete Skoda Scala. Og det er bare én måned igjen til den internasjonale presentasjonen finner sted, 6. desember i Tel Aviv, Israel. I mellomtiden har de allerede vist oss den første bilder og detaljer om Skoda Scala, og i dag har vi våknet med et nytt bilde: dets indre.

Dette er en teaser for skoda scala interiør, så det er ikke et fotografi, men et designskisse. Nå, fra det tsjekkiske merket, klarer de mange flere tvil med dette bildet. Erstatningen for Skoda Spaceback vil ha en helt nytt design inni, og også, det vil komme med mye mer teknologi enn de har tilbudt til nå. Fra digital instrumentering opp til «OTA»-oppdateringer.

skoda scala kamuflert 1

All teknologien inne i Skoda Scala

Han skoda scala vil møte modeller som SEAT Leon eller volkswagen golf -de tre er fra Volkswagen Group-. Og for å gjøre det vil det tsjekkiske merket denne gangen satse på teknologier som f.eks digital instrumentering konfigurerbar med 10,25 tommer diagonalt ved siden av 9,2 tommer skjerm for multimediesystemet. I det minste vil dette være det maksimale som vil bli tilbudt blant utstyrsalternativene, fordi det er å forvente at det vil være dårligere alternativer.

På den annen side, i ny skoda scala vil vi også ha OTA-programvareoppdateringer –Over The Air- som i Tesla-modellene, slik at vi kan motta nyheter fra infotainment- eller navigasjonssystemet, uten å måtte gå på verksted. Rett hjem.

Vi vet også at den vil ha noen mål på 4,36 meter lange, andre 1,79 bred og 1,47 meter høy. Ved tidligere anledninger hadde det tsjekkiske merket allerede avslørt for eksempel at det vil tilby en bagasjerom med 467 liter av kapasitet som minimum, og med mulighet for å nå opp til 1.410 liter Hvis vi legger ned baksetene.

Leave a Comment