Dette blir Mercedes E-Klasse 2024, imponerende utvendig og innvendig

Han Mercedes E-klasse 2024 Det blir en ny generasjon av modellen. Den som fortsatt er gyldig akkurat nå er født i 2016, men fikk en sterk oppdatering i 2020. Nå står Mercedes-Benz foran siste fase av utviklingen av dette ny generasjon som åpenbart vil introdusere enda mer relevante endringer. Og her har vi en forhåndsvisning der vi kan se hvordan blir designet ditt. Og også på en veldig pålitelig måte fordi det tyske merket har tatt testenheter med svært lite kamuflasje.

På designnivå er sannheten at endringene heller ikke vil bli overdrevet. Mercedes-Benz kommer til å satse på en utvikling mer en kontinuistselv om vi kan se at i sine former er det klare S-klasse påvirkninger og også klasse C. Et bilde mer nøktern og elegant fortsatt, med rettere linjer enn i dagens generasjon. Ting som hetteuten sentralnerver og med strømledninger mer markerte eksteriører. Eller på siden, en ny, mer uttalt midjelinje og, selvfølgelig, den flush dørhåndtak i karosseriet for å forbedre aerodynamikken til den nye Mercedes E-Klasse 2024.

mercedes e klasse 2024 gjengivelse

Hvilke nyheter vil Mercedes E-Klasse 2024 bringe og hva blir dens endelige design

Fortsetter med forsiden av Mercedes E-klasse 2024som vi kan se i denne rekreasjonen, og vi vet allerede hva som vil skje, frontlyktene kommer til å bli mindre og skarpere. Og i tillegg vil også lystegningen endres -med matrise LED-teknologi- med to nye dagslyspunkter i nedre del. Det er også planlagt andre endringer for grillen eller støtfangeren som sammen skal få den til å få en mer elegant, men også sportigere design enn generasjonen som for tiden selges hos Mercedes-Benz-forhandlere.

Og på baksiden får vi se hvordan myk opp det tredje volumetmed en form utvilsomt mer aerodynamiskog hvordan den bakre optikken er laget tynnere og bredere. Her vil også lystegningen endres, og vi vil også se en mer raffinert, elegant og sporty stil med endringene som skal innføres. Selv om det ser ut til at de er få, vil vi se at hvis vi ser på gjenskapingen av Mercedes E-Klasse 2024 endringene er helt merkbare og fremfor alt for de nye formene for karosseri.

Inne vil det også være en stor forbedringspesielt i delen av teknologi. Som ofte er tilfellet med Mercedes-Benz-serien, er det på tide at din nye 2024 Mercedes E-Klasse får nesten på høyde med S-klassen. Med en løsning som ligner på Hyperscreen, etter det som forventes basert på spionbilder av modellen, dekke nesten hele dashbordet med berøringsskjermer. Og faktisk er det på innsiden kanskje Mercedes har mindre rom for forbedring, fordi de i løpet av de siste årene har etablert seg som bransjens benchmark i hvert segment.

Refererer til motorutvalg og mekanikk for den nye Mercedes E-Klasse 2024, testenheter har allerede blitt sett med konfigurasjoner plug-in hybrid, så denne typen mekanikk er fullstendig bekreftet. Men det forventes at det også vil være tilgjengelige alternativer bensin og turbo, dieselmotorer med mild hybrid systemer. Og for å krone rekkevidden bør Mercedes-AMG ha en firesylindret elektrisk turbo; det vil si den samme som gir liv til SL 43 AMG, med mer enn 380 hk av maksimal effekt.

Leave a Comment