dette blir navnet på en kommende modell… SUV coupé?

Cupra har «skilt» seg fra SEAT og for øyeblikket har de bare Ateca Cupra. Det er på tide å begynne å tenke på «uavhengige» modeller, egne alternativer og alternativer til SEAT-katalogen. Og Cupra Terramar Det ser ut til at det vil være den første av disse modellene som sports merke. I det minste har de for øyeblikket registrert dette navnet hos European Intellectual Property Office.

La oss starte i deler: det eneste vi vet sikkert er det Cupra Terramar er registrert som et varemerke ved European Intellectual Property Office, av SEAT. Rekorden ble registrert 31. oktober, og dette tyder tydeligvis på det det er en av deres neste modeller. På den annen side var det allerede lekket informasjon tidligere som tydet på det Cupra forbereder en SUV-kupémed dimensjoner som ligner på Ateca Cupra.

Cupra Ibiza

Cupra Terramar kan være dens første «egen modell»: en SUV-kupé som ligner på Ateca

Når det gjelder likhetene til Cupra Terramar med Ateca er det snakk om at dens dimensjoner bør være like, men også at den kunne beholde 2.0 TSI-motoren med 300 hk av maksimal effekt. En motor som vi forresten så for første gang -nå denne kraften, og til og med overskride den – i SEAT Leon Cupra. Og det senere, åpenbart, ble introdusert i Cupra Ateca.

På tross av jordhavet er et navn som er registrert for Cupra, følger samme filosofi som SEAT-modellene. Det vil si, ja, det refererer til Norway. I dette tilfellet, til en racerbane i nærheten sitges. Vi snakker ikke lenger om en kommune eller en lokalitet, men om navnet på en racerbane, en krets der SEAT har presentert for eksempel SEAT León Cupra da den tilbød 290 CV kraft.

CUPRA Ibiza001

Fremtiden til Cupra: de neste modellene, og hva som forventes av merket

Som vi sa, foreløpig de har bare Cupra Atecamen vi så en spesialutgave av Løve med sin logo, 10 CV mer kraft og alternative estetiske detaljer, blant andre forbedringer. Vi har også sett en Cupra Ibiza prototypeog nå kommer detaljer om Cupra Terramar.

Vi vet ikke i hvilken rekkefølge de kommer, men det ser ut til at dette er planene til merket. Når det gjelder Leon, kan det forventes at det vil være den Neste generasjon den som de lanserer i sin egen katalog. Fordi neste SEAT León er ventet for 2019på det meste et år senere.

Leave a Comment