Dette blir Renault Austral, erstatningen for Renault Kadjar

De renault austral Det er en ny SUV fra det franske merket som i realiteten ikke vil tjene til å utvide Renaults SUV-utvalg fordi det vil være erstatter for Renault Kadjar nåværende. Denne nye modellen skal etter planen lanseres i løpet av våren 2022 og vil bli produsert ved merkets produksjonsanlegg i Palencia. Vi kan allerede se hvordan det vil bli takket være noen gjenskapninger av designet som er basert på de nyeste spionbildene og selvfølgelig på all informasjonen som Renault offisielt har gitt.

Sikkert nok, den Renault Austral 2022 vil være modellen som kommer inn i Renault SUV-serien for erstatte Kadjar, som opprinnelig ble presentert i 2015 og fikk en restyling i 2018. Den har bare hatt én generasjon, men det ser ut til at det franske merket har vurdert den korte historien til denne modellen som tilstrekkelig. Og ikke bare navnet kommer til å bli veldig annerledes i denne nye Renault Austral, men også designet og faktisk tilnærmingen. Den vil være mer lik den nylig introduserte Renault Mégane E-Tech Electric, i hvert fall når det gjelder utvendig styling. Og innvendig vil den også ha store likheter, spesielt siden den vil arve en del av utstyret og teknologi.

renault austral gjengivelse

Hva vet vi om Renault Austral, SUV-en som skal erstatte Renault Kadjar

I Kolesa-gjengivelsen kan vi se at frontdesignen faktisk vil være ganske lik den nye Renault Mégane E-Tech Electric, med flytende linjer og en utvilsom forpliktelse til minimalisme. Det er ingen frontgrill som sådan, en tynn linje slutter seg til fin optikk og, selvfølgelig, fortsetter de å satse på dråpefunksjon fra Renault for optikk. Han ser på ny logo og luftinntakene -selv aerodynamiske – er svært få. Den høye panserlinjen og dens horisontalitet er også slående.

På baksiden signaturen til LED lys Den er ganske lik, men den har en mer avrundet bakside og mer forseggjorte former. Bakre støtfanger er noe mer nedlastet og bilskiltet er plassert i en noe høyere posisjon. Men, uten tvil, det som er mest slående bak er at selv om optikken er forbundet med en LED stripesom er en trend i markedet, lager de også en form for «C» innover. Dette i Mégane E-Tech Electric, som du allerede vet, skjer ikke.

Og i hovedsak, som allerede var tilfellet med Kadjar, den renault austral er en fetter til Nissan Qashqai. Denne gangen, ja, av tredje generasjon av den japanske SUV-en. Med ham deler den det faktum å være bygget på modifisert CMF-C/D-plattform. Den vil ha lignende dimensjoner, men den vil være litt større enn Nissan Qashqai og derfor også litt større enn den fortsatt gjeldende Renault Kadjar. I tillegg er det ventet at det i Europa skal selges kun i hybridversjoner: to mild hybrid med motor 1,3 TCE (12V) og 1,2 TCE (48V) og E-Techsom er plug-in hybrid-versjonen, med 200 hk av maksimal effekt.

Leave a Comment