Dette er bilene som holder flest kilometer og nei, de er ikke bensin og de er ikke elektriske

Selv om det er svært få biler igjen med atmosfærisk bensinmotor kommersialisert, kan man tro at denne typen mekanikk er den mest pålitelige og likevel viser en rapport det Det er ikke slik. Det har blitt analysert pålitelighet alle typer biler; I denne studien er det samlet inn data fra mer enn 2 millioner kjøretøyer solgt i løpet av minst ti av de siste tjue årene, og en klar konklusjon om hvilke er de mest pålitelige bilene i verden. Og ikke bli overrasket over hvorfor ikke, de er ikke bensin og de er ikke de nye elektriske biler.

Synd er at denne rapporten er om kjøretøy som markedsføres i USA, og mange selges ikke i vårt land og i andre europeiske territorier. Nå kan dataene overføres til det som er tilgjengelig i vårt marked for å se at bare 2,5 % av de første 20 modellene har oppnådd over 320 000 kilometer av brukstid og at bare 1 % har gått mellom 370 000 og 470 000 kilometer. Et veldig interessant faktum er at av de 20 modellene som har klart å tilbakelegge flest kilometer gjennom hele levetiden, 9 er Toyota-modeller. Så, faktisk, slik det oppfattes av merkets kunder, fortsetter japanerne å være et av de mest pålitelige merkene som er tilgjengelig over hele verden i dag. Nå, med hva slags mekanikk?

toyota corolla hybrid 2019 9g

Selv om det kan overraske deg, er hybridbiler de mest pålitelige i verden, og selvfølgelig topper Toyota denne listen.

I denne listen, tilstedeværelsen av toyota priussom er en bil som allerede har mer enn To tiår til salgs. Ifølge denne rapporten klarer Toyota Prius å posisjonere seg blant de 10 mest pålitelige biler med en registrert levetid på mer enn 400 000 kilometer turer. Men dette er et faktum som kan ekstrapoleres til andre modeller av den japanske produsenten fordi, som du vet, har merket vært utvide hybridmekanikk til praktisk talt hele utvalget av personbiler. Alternativer som Corolla, Yaris, C-HR og en lang etcetera også de har hybridmekanikk med svært like egenskaper og konfigurasjon.

Og de siste årene har det vært mye snakk om påliteligheten til elbiler og i denne rapporten er det også informasjon om det. Han Tesla Model Ssom er en av de mest teknologisk avanserte elbilene på markedet, har en gjennomsnittlig levetid som er litt over 215.000 kilometer. Det er selvsagt ikke dårlig, men det er langt fra dataene som en ikke-plugg-in hybrid fra Toyota kaster, og også fra gjennomsnittsdataene til mange konvensjonelle bensinmodeller.

tesla model s plaid 2

På den annen side bør det også tas hensyn til det Tesla oppnår de beste dataene med en viktig forskjell, mellom elbiler og med tanke på pålitelighet. En annen elbil som også har vært på markedet i mange år er nissan bladog for denne modellen forblir gjennomsnittlig levetid på bare 157.840 kilometer, omtrent. Selv om for å være rettferdig, er det fortsatt ikke nok historiske data om elbiler til å ha en virkelig nøyaktig oversikt over levetiden til denne typen kjøretøy.

På den annen side, og fortsetter med elbiler, må vi huske på at vi trives nå store forbedringer innen felt som energiledelse, lading eller batterikjøling som promoterer på en veldig bemerkelsesverdig måte levetid og pålitelighet av denne typen mekanikk. En god fremtid venter dem, det er det ingen tvil om, men i dag ser det ut til at å satse på en hybrid mekanikki hvert fall hvis det er fra Toyota, er synonymt med ekstrem pålitelighet og virkelig lang levetid.

Leave a Comment