Dette er det beste alternativet til MG ZS, det er €750 billigere og med ECO-merket fra DGT

Han MG ZS har kommet til det spanske markedet for å spise det, og det har gjort det, fordi det er bestselgende bil i Norway de siste månedene. Og ja, det er sant at den har en banebrytende pris i forhold til dens dimensjoner, dens egenskaper og utstyr. Nå er det en flott alternativ det egentlig koster 750 euro mindre og som også har blant annet den enorme fordelen at den kan kjøpes med ØKO-merke av DGT. Så angrip rett kl svakheten til MG ZSfordi denne modellen kun er tilgjengelig med merke C eller, direkte, med Zero-merket i sine helelektriske versjoner.

Den første tingen å være klar på er at skjønt MG ZS er annonsert for 13.990 euro som en grunnpris, i realiteten er denne prisen med mer enn € 3000 rabatt for finansiering kjøpet. Betalt kontant Den reelle prisen er 17.190 euro, og tydeligvis endrer dette situasjonen i markedet sammenlignet med rivaler. Alternativet vi snakker om har en katalogpris på 16.440 euro og ja, det er «lillebroren» til Hyundai Tucson og Hyundai KONA. Vi sikter til Hyundai Bayonsom selv om det ikke er en veldig populær modell er en av de beste kjøpsalternativer som finnes i dag blant Billige SUV-er.

hyundai bayon

Den mest interessante rivalen til MG ZS er den billige Hyundai Bayon, tilgjengelig for €750 mindre og med fordelen at den kan ha ECO-merket fra DGT

Det er greit at han Hyundai Bayon Den har en kropp av 4,18 metersom er mye mindre enn 4,32 meter hva har han MG ZSmen til tross for dette har den noen brede bakseterog komfortabel, og har også en 411 liter bagasjerom. MG ZS, ja, går litt lenger med sin 448 liter, men forskjellen er ikke like stor som den som finnes sammenlignet med andre modeller som også kan vurderes som alternativer til den billige MG ZS. Så foreløpig, når det gjelder dimensjoner, er Bayon lavere, men det er en godt alternativ shopping.

Og prisen er lavere i tilfellet med Hyundai Bayon, men med motor 1,2 MPI 84 hk av makt. Ja, den underpresterer 1,5 GDI 106 HK som MG ZS har, men det er sant at det er det mye mer effektivt. Det merkes på deres lavere forbruk, som det på sikt ikke er tvil om at vi vil merke i lomma. Og på den annen side, i virkeligheten kjøring De føles ganske like. fordi, la oss huske, er Hyundai Bayon mindre og lettere enn MG ZS.

hyundai bayon side

Og den enorme fordelen med Hyundai Bayon er at, som vi nevnte, selv forutsatt en ekstra kostnad, har den i sitt sortiment to mye bedre mekanikere. De handler om motoren 1,0 TGDi MHEVsom kan kjøpes med 100 HK eller 120 HK. Nøkkelen til denne mekanikeren er at den har mild hybrid teknologiså tilby enda mer begrenset forbruk og fremfor alt det praktiske ØKO-merke av DGT. Dette er det største poenget i favør av Hyundai Bayon fremfor MG ZS, selv om jeg allerede advarte deg om at disse versjonene koster fra 2700 euro mer enn de grunnleggende konfigurasjonene i utvalget.

På det mekaniske nivået Hyundai Bayon er mye bedre enn MG ZS, men vi har allerede sett at den er mer kompakt og har mindre bagasjerom. Forskjellene er ikke store, så Bayon kan forsvare seg. Nå, det som må fremheves til fordel for MG ZS er at den har mye mer utstyr inkludert som standard, i tillegg til å tilby 7 års garanti sammenlignet med 5-års garantien som den sørkoreanske modellen har. Og ikke nok med det, men MG-modellen selges også med ett års gratis kaskoforsikring, så besparelsen kan bli betydelig avhengig av hvordan vi ser på det.

Leave a Comment