Dette er Fernando Alonsos nye hjelm for 2018

Selv om det kanskje er enda viktigere Kommer McLarens papaya-appelsin tilbake?eller ikke, for øyeblikket er det allerede avslørt interessant design. Det er ingen ringere enn Fernando Alonso hjelm for 2018med navnet hans og fargene han bruker på gjentagende basis, og hvordan kunne det være annerledes med Kimoa sin fremtredende plasssom er hans kles- og tilbehørsmerke.

De Formel 1-sesongen 2018 er i ferd med å starte, og vi venter på avduking av McLaren MCL33. Teamet, som nå har renault motor, ser det ut til at den vil gå tilbake til sin karakteristiske papaya-appelsin. Den som ikke endrer farger er Fernando Alonsodet i hans ny hjelm for 2018 gjentar en dobbel blå tone som refererer til opprinnelsen, og kombinasjonen av gul og rød for det spanske flagget.

fernando alonso hjelm formel 1 2018 1

Fernando Alonsos nye hjelm for 2018, dette er hans design

Selv om Fernando Alonso Han har ikke vist hjelmen sin, ja det har han Petrobrashovedsponsor for McLaren for denne nye 2018-sesongen, og drivstoffleverandør. Så i den, hvordan kan det være annerledes, er det en duplikat tilstedeværelse av Petrobras-logoen; slik at den fanges opp på begge sider av kameraet, og på visiret er Chandon-logoen.

Også på begge sider kan vi lese alene, med store bokstaver og med stor størrelse. Og igjen, også på hver side av dette ny hjelm for 2018det er også kimoa logo, som er kles- og tilbehørsmerket til den spanske piloten. Og endre fordelingen av fargermen Alonsos vanlige fargespekter opprettholdes i hjelmen.

to nyanser av blått som dekorerer øvre, midtre og nedre del av fronten, og fargene Rød og gul Spansk flagg i det nedre bakre området. Og med ham vil vi se ham gjennom sesongen 2018. I tillegg vil han i Endurance World Championship med Toyota Gazoo Racing ha et veldig likt hjelmdesign.

Leave a Comment