Dette er KG Mobility Torres EVX, det ser ut som en Dacia Bigster, men det er den nye elektriske SsangYong

ssangyong Det vil aldri bli som det var for nå har selskapet SsangYong Motor Company blitt omdøpt til KG Group internasjonalt. Så hva vi forventet som SsangYong Torres EVXendelig treffer markedet som KG Mobility EVX Towers. En ny elektrisk bil at det er en viktig lansering for dem og at det uten tvil har noen gode fordeler. Nå tror jeg ikke noen kommer til å nekte meg det det ser ut som Dacia BigsterI hvert fall i den konseptuelle versjonen som det rumenske merket viste oss for en tid tilbake. Vel, la oss se hva akkurat denne nye KG Mobility Torres EVX tilbyr oss.

Den nye KG Mobility EVX Towers er den elektrisk versjon av modellen med samme navn. I sine «normale» versjoner, for å kalle dem noe som ikke er vanskelig for oss å skille, har den en 1,5 TGDi 170 hk motor av maksimal effekt og kan kjøpes med forhjulsdrift eller med firehjulsdrift. Og på designnivå er de veldig, veldig like, med linjer som minn Dacia Bigster på fremfor alt på grunn av hvor rette linjene dens er og hvor skulpturert karosseriet er, men også på grunn av det slank frontoptikk som dekker hele horisontalen og gjør det med ledet teknologi. I det KG Mobility EVX Towershvordan kan det være annerledes, vi har en mer aerodynamisk front på grunn av den enkle reduksjonen av luftinntakene som er unnlatt, men i hovedsak er det det samme, og nøkkelen er snarere i forskjellene den har på ditt tekniske ark .

kg mobilitetstårn evx 3

Nøklene til KG Mobility Torres EVX, en elbil med 500 km autonomi for «nye SsangYong» som endrer innsatsen fullstendig

Med KG Mobility EVX Towers vi snakker om en muskel SUV som passer innenfor segmentet D med en kropp på 4,7 meter lang og 1,89 meter bred, samt 1,72 meter høy. Som elbil har den en enkelt elektrisk motor av 204 hk av maksimal effekt eller 150 kW, som er det samme, og som virker på forhjulene. Det vil si, i hvert fall i begynnelsen av sin kommersielle karriere den vil kun ha forhjulsdriftselv om det logiske ville være at det på et tidspunkt legges til en annen versjon med to elektriske motorer, litt mer kraft og fremfor alt med et firehjulsdriftssystem.

Ved å kombinere denne elektriske motoren med en 73,4 kWh batteri av energilagringskapasitet, lover KG Mobility Towers EVX en autonomi på 500 kilometer omtrent. Og det er fortsatt overraskende fordi, selv om det er sant at batteriet har en ganske betydelig kapasitet, snakker vi om en SUV som ikke virker lett og mye mindre aerodynamisk. Så rekkeviddetallet, tatt i betraktning alt dette vi diskuterte, og segmentet det passer inn i, er en utmerket figur som sikkert vil tjene som et krav for mange.

kg mobilitetstårn evx 2

Og best av alt, med KG Mobility Torres EVX, den «gamle Ssang Yong» har valgt en utmerket standardutstyr. Interiøret er en av de mest overraskende tingene fordi de har brukt materialer av god kvalitet og et ærlig utsøkt design. Detaljer som ligner på ved til dashbordet eller detaljene i metallisk finish både for den sentrale tunnelen og for enkelte vegglamper, og selvfølgelig deres lærseter. Alt dette, sammen med en konfigurasjon av to 12,3-tommers skjermer diagonal hver av dem gjør det gir en følelse av veldig god kvalitet.

Han KG Mobility EVX Towers Det er ennå ikke annonsert for det europeiske markedet, selv om det antagelig ikke vil ta for lang tid å gjøre det. Og utover dens attraktive eksteriørdesign, eller dens gode autonomi eller maktfigurer, er kanskje det mest attraktive det pris på 35.000 euro om å gjøre den direkte valutavekslingen. Hvis de klarer å bringe den til Europa til en pris som ligner på det som har blitt annonsert i Sør-Korea, selv med bryet med å endre merkenavnet, vil de helt sikkert kunne få fotfeste i det lille D SUV-segmentet av elbiler .

Leave a Comment