Dette kinesiske merket selger mer enn Alfa Romeo i Spania og har nettopp kommet

Sikkert navnene på Land Rover eller av alfa romeoog selvfølgelig også det av Porsche -selv om dette er veldig annerledes- fordi de er bilmerker som har vært tilgjengelig på det spanske markedet i årevis. Vel, det er en mye yngre kinesisk merke hvem som nettopp har kommet til landet vårt og hvem selger allerede flere biler i Norway enn noen av dem. Nok en tydelig demonstrasjon av at asiatene trer i kraft og de «tradisjonelle merkene» er redde og med rette.

alfa romeo har allerede vært noen «dårlige år» i vårt land, og det er velkjent nå ved Stellantis hånd De har et sterkt prosjekt foran seg. Elbilen og dens nye strategi burde passe dem, men realiteten er den i dag et kinesisk merke har passert dem til høyre og det selger allerede flere biler enn dem i vårt marked. Ringer Volvo en bjelle? Vel, det velkjente svenske merket er eid av Geely, en asiatisk gigant som også eier Smart – sammen med Daimler-. Og er eier av Link & Co. også at det er det kinesiske merket som angår oss i denne artikkelen, og at selger allerede mer enn Alfa Romeo I vårt land. Og det vil overraske deg enda mer når vi begynner å fortelle deg hva akkurat dette merket har i vårt land.

link co 01 1

Med bare én tilgjengelig modell selger Link & Co allerede mer enn Alfa Romeo i Norway og overgår også Land Rover eller Porsche

Det er virkelig påfallende det Link & Co. selger allerede flere biler i Norway enn disse tre merkene fordi, i virkeligheten, For øyeblikket har de bare én modell som selges i vårt land. De har sin innsats fokusert utelukkende på Link & Co 01 som, vær forsiktig, i løpet av første kvartal i år 2023 har berørt 1000 registreringer. Og med tallet som de har klart å registrere frem til og med mars måned, per i dag, er de allerede posisjonert som «topp 30» blant bilmerker i Norway.

Med andre ord, vi snakker ikke bare om en merke mye yngre enn Alfa Romeoenn Land Rover eller Porsche i Norway, men det er det de også har en mye mindre katalog. Og hans Link & Co 01 er en plug-in hybrid SUV, Det er ikke det at det er den mest populære mekaniske konfigurasjonen for øyeblikket på spanske veier. Kom igjen, de har faktisk flere faktorer som er helt imot dem, og likevel er ytelsen de har i vårt marked mye bedre enn den italienske Alfa Romeo oppnår med flere biler, mange flere mekanikk og en bemerkelsesverdig inngangspris. .

link co 01 2

En av merkevarens særegenheter Link & Co. er en radikalt annerledes forretningsstrategi til alle andre tradisjonelle bilmerker. De satser alt på et system av månedlig abonnement som er mer som å «abonnere» på tjenester som Netflix eller Spotify enn å kjøpe en bil. Fordi? fordi for en fast månedlig avgift tilbyr deres eneste modell, den Link & Co.som om det var en typisk leie men ingen bindingstid. Et virkelig risikabelt format, og totalt forstyrrende, og likevel fungerer det perfekt etter tallene de høster på det spanske markedet.

Altså, med en enkelt bil, og med en mekaniker som slett ikke er spanskens fetisj, med en utrolig letthet De har oppnådd forbi Alfa Romeo. Og som vi sa innledningsvis, er det enda en demonstrasjon av at kinesiske bilmerkers fremmarsj er ustoppelig. Hvis Link & Co, med en så spesiell strategi og en så liten katalog, har lykkes, kan merker som Land Rover eller Alfa Romeo nå forberede seg fordi andre produsenter kan gjøre dem mye større skade. Du må bare se hvordan BYD, NIO, Xpeng og mange andre kommer.

Leave a Comment