Dette koster å lage deg en bobil «etter ditt mål», billigere enn å kjøpe den allerede laget

Han camper verden Den har vokst på en ekstraordinær måte siden pandemien startet, og den veksten har ikke stoppet til i dag. En av de negative konsekvensene er at campingvogn prisersiden da, De har reist seg. Også de av campingvogner og bobiler. Nå, det du kanskje ikke vet er det Det er billigere å ha en bobil «målstilt» for deg, helt personlig, enn å kjøpe en som allerede er laget av de velkjente camperizadorene med internasjonale navn. Vi har gjort regnestykket, en helt ektetil din informasjon hvor mye kan det koste deg

Et godt eksempel på en «ferdig laget» bobil ville være Sunliving V60 SPsom starter på grunnlag av en Citroen Jumper L2H2 med et 3.300 kg understell og en dieselmotor på 140 hk. Denne campingvognen, som er den billigste du kan kjøpe i dag, har et komplett kjøkken og bad, en stue for fire personer med roterende forseter, og en dobbel seng. Det vil si for reise fire og sove toog har en pris på €63 740. Men hva ville noe slikt koste oss hvis vi gjorde det tilpasset som vi vil?

sunliving camper serie v

Dette er hva det koster å få laget en «tilpasset» bobil for deg, det er billigere enn å kjøpe den allerede laget og det har store fordeler

Jeg vet hva jeg snakker om på grunn av noe veldig enkelt, og det er at det er en alternativ som jeg personlig vurderer å gjennomføre det etter å ha bygget min egen mellomstore campingvogn på toppen av en Toyota Proace Van. Du vet, denne verden «forgifter» deg, og når du allerede har en, vil du ha den neste, men større og med mer komfort. Så jeg har begynt, lenge nå, å utforske Hvor mye koster det å lage en bobil «tilpasset»og resultatet er overraskende fordi det er billigere og bedre enn å kjøpe det allerede laget.

Den jeg har anmeldt er en Renault Master L2H2 varebil, med dieselmotor 135 hk. Ja, det er 5 hk mindre enn Citroën Jumper vi nettopp har sett på, men det er ikke en forskjell som rettferdiggjør noen prisvariasjon i det hele tatt. Og prisen, basert på anslaget de har gitt meg, er €33 788,55 med chassis for 3.500 kg. Kom igjen, med chassis er alternativet jeg ser litt bedre.

star camper star s

Til dette må selvsagt legges camperization kostnad. Og det er her de største forskjellene ligger, men jeg personlig ville betrodd jobben til Stjernecamper -i Madrid-, som er de som satte den stasjonære oppvarmingen i min nåværende bobil. Og de har en rekke forhåndskonfigurerte campingplasser som den de kaller «Stjerner»for eksempel, som allerede er beregnet på reise fire og sove fem takket være en fast dobbeltseng, en dobbeltseng i stuen, og en enkelt barneseng i fører- og passasjersetet.

Vel, en camperization av denne typen har en koster mellom 17.000 og 20.000 euro, omtrentlig, og i henhold til indikasjonene fra Star Camper camperization workshop selv. Og den har allerede et komplett bad, komplett kjøkken, spisestue, svingbare seter, alle elektriske, vann- og gassinstallasjoner og mye mer. Vi vil med andre ord snakke om en campingvogn som den vi har sett før, men som er laget etter mål, har en pris mellom 50.800 og 53.800 euro, omtrent. Noen 10.000 euro billigere å kjøpe den allerede laget.

Og nøkkelen i dette, av lag en campingvogn «tilpasset», er at vi kan velge utformingen av hvert rom, materialene som brukes, fargene, lagringsplassene, dimensjonen på den elektriske installasjonen og en lang etcetera. Kostnader ca 10.000 euro mindresom er en betydelig besparelse, og det kan vi tilpasse absolutt alt avhengig av vår smak og behov. Jeg vil for eksempel ha to doble køyer bak, og for å ha dette i «ferdige» bobiler må du gå til mye høyere budsjetter. I en «tilpasset» campingvogn, derimot, det er mye billigere.

Leave a Comment