Dette merket kommer snart til Spania, lanserer to SUV-er fra 14 500 euro

Som BYD for bare noen uker siden, er det flere andre kinesiske merker som er i ferd med å gjøre det gå i land i Norway. NIO er en av dem, XPeng er en annen, Zeekr er også bekreftet, og selv om det er blitt sagt mindre om henne, den som angår oss, som er chery, forbereder seg også på å selge bilene sine i vårt land. Og så langt de ankommer, etter Shanghai Auto Show 2023 har de lansert to nye SUV-er som går fra kun 14.500 euro til direkte valutaveksling.

Norway mistenkes at, i likhet med BYD, chery ankommer utelukkende og utelukkende med elektriske modeller å være perfekt på linje med fremtidige endringer i europeiske regelverk. Nettopp derfor er det svært sannsynlig at ingen av disse to modellene vil bli markedsført i vårt land. Og hvis de gjør det, ville det være enda mer overraskende at de er i stand til å opprettholde latterlige priser til de som har blitt annonsert i ditt lokale marked. Han Chery Exeed LX Den er tilgjengelig for forhåndssalg fra bare €14 500, og Chery Tiggo 9 vil starte forhåndssalget ditt i løpet av få timer fra 21.000 euro.

chery tiggo 9 2

Chery Tiggo 9 og Chery Exeed LX, to SUV-er med utmerkede egenskaper fra kun 14 500 euro

Han Chery Exeed LX er faktisk en fornyelse av modellen som allerede var tilgjengelig og tiltak 4,5 meter lang. Utvalget av mekanikk har blitt oppdatert og er nå tilgjengelig med tre hybridmotorer fra opp til 195 hk med maksimal effekt, med en cvt skift i de enkleste versjonene og sammen med en transmisjon dobbel clutch automat og med syv relasjoner i de høyeste versjonene. I tillegg har den en plug-in hybrid versjon hvilken del basert på en motor 1,5 TCI ledsaget av to elektriske motorer 168 hk.

Denne siste plug-in-hybridversjonen, den dyreste og mest effektive i serien, har sitt elektriske system drevet av en 19,27 kWh batteri av elektrisk lagringskapasitet. Og det har den blant annet 80 km autonomi i helt elektrisk modus. Så billig som det er, innvendig er det ingen mangel på en digital instrumentklynge med skjerm 12,3 tommer diagonal ledsaget av en annen skjerm, for multimediesystemet, av 12,3 tommer også. En bil med disse egenskapene har, som vi allerede vet, i Norway -og resten av Europa- en mye høyere pris.

chery tiggo 9 1

For sin del, han Chery Tiggo 9som har en rekkevidde som starter på 21.000 euroer en nylansering med et SUV-karosseri fra 4,82 meter lang. En modell som utformet, som det kan sees på bildene som følger med denne artikkelen, godt kan passe smaken til europeiske kunder. På det mekaniske nivået har den en 2.0 TGDI motor som utvikler seg 258 hk av maksimal effekt og når opp til 400 Nm med maksimalt dreiemoment. For øyeblikket vil den slippes med denne enkle varmemotoren, men senere Den vil også ha hybridversjoner.

Både den ene og den andre ankommer Kina med virkelig lave priser sammenlignet med hva vi kan kjøpe i Norway. Men dette burde ikke lenger overraske noen, for vi har lenge sett hvordan nesten enhver modell i det asiatiske landet har en latterlig pris sammenlignet med alternativene som markedsføres på denne siden av verden.

Den gode nyheten er at Chery forbereder sin ankomst til Norway ikke for lenge. Den dårlige nyheten er at, som vi allerede har sett med BYDsom i Kina har superlave priser, Å selge i Europa betyr å øke prisene på en slik måte at forskjellene mellom disse kinesiske modellene, og de europeiske, knapt eksisterer. Det, og at Chery forventes å kun selge elbiler når den kommer på markedet vårt.

Leave a Comment