Dette merket latterliggjør Tesla med sin hurtiglading, 200 km autonomi på bare 10 minutter

I forhold til elektriske bilerdet betyr mindre og mindre autonomi -forutsatt at visse minimumskrav er oppfylt- og muligheten til hurtiglading. Det brukeren trenger er denne autonomien komme seg raskt og stoppene kan være så korte som mulig. Og i denne forstand er det et merke som Har lurt Tesla fordi, selv om det er pioneren og hovedpromotøren av elbilen, har falt under. Vi snakker om en produsent som oppnår lade 200 km av autonomi i bare 10 minutter koblet til strømmen.

P3 Group, et tysk konsulentselskap, har analysert rask ladehastighet av elbiler ved å utsette dem for en kort utvinning av bare 20 minutter. De har med andre ord tatt flere forskjellige elbiler og koblet dem til i bare 20 minutter for å se hvilke som er raskere og hvilke som er tregere. Tanken er at det på denne korte tiden blir analysert hvor mange kilometer autonomi kan gjenopprette hvert elektrisk kjøretøy, og det er faktisk et merke som har pulveriserte Teslas tall med noen av de mest fantastiske resultatene. På disse bare 20 minuttene har han oppnådd 335 km autonomi bli den elektriske bilen referansen når det gjelder hurtigladeteknologien til batteriet.

klar luft drøm ladning

Den elektriske bilen som oppnår flest kilometer med autonomi med en kort 20-minutters lading, Lucid Air Grand Touring

Han Lucid Air Grand Touringifølge dataene samlet inn av P3 Group, har vært i stand til å oppnå intet mindre enn 335 km av autonomi med en lades opp på bare 20 minutter. I detaljene i studien avslører de at Lucid Air Grand Touring var i stand til å oppnå 200 km på 10 minutter gratis, mens Tesla Model S Plaid nådde et lignende tall i denne første halvdelen av ladetiden. Med en forskjell på bare 1,6 kilometer var uten tvil Teslas 10-minutters ladetall også glimrende. Og bak var KIA EV6 med bare 5 kilometer mindre.

Nå, i andre omgang, skiller Lucid Air Grand Touring seg ut. Fordi? For med ytterligere 10 minutter ekstra belastet ytterligere 135 kilometer av autonomi, med et bredt forskjell på 22 kilometer Angående Tesla. Og en enda viktigere forskjell 32 km med respekt for KIA EV6 som faktisk inntar tredjeplassen i denne rangeringen av elbiler med et raskere batteriladesystem. Tallene for Tesla og KIA er på ingen måte dårlige, men det er en seier for Lucid Motors med ganske sjenerøs margin.

tesla supercharger 2

Mens Tesla Model S Plaid oppnådde 311 km autonomi på en lading på bare 20 minutter, holdt KIA EV6 seg på 307 km autonomi og holdt seg tilkoblet samtidig. Med andre ord, Tesla lader 7 % langsommere enn vinnermodellen, som som sagt er Lucid Air Grand Touring. Men vær forsiktig, for Tesla har oppnådd innta den fjerde og femte posisjonen av de raskest ladede elbilene, posisjonering av Tesla modell 3 og til Tesla modell Y også innenfor denne rangeringen. Så faktisk er resultatene til Tesla veldig gode til tross for at de ikke får topplasseringen.

I følge dataene fra denne interessante studien Tesla modell 3 klarte å få 272 km autonomi med 20 minutters lading, hvor 177 km tilsvarer den første 10-minutters blokkeringen. Og for sin del, han Tesla modell Y klarte å komme seg 259 km autonomi på 20 minutter. Av dette tilsvarte igjen 170 km autonomi til de første 10 minuttene med lading. Og uten tvil, hvis vi vurderer lav pris som disse to elbilene har, er det også en viktig seier her for Tesla.

Leave a Comment