Dette settet gjør at Jimny 2019 ser ut som en miniatyr G-klasse

Det ringer kanskje ikke en bjelle, men DAMD er et japansk selskap dedikert til tuning. og gitt stor suksess hvem som har Suzuki Jimny 2019 i hans opprinnelsesland ser det ut til at de ikke har vært i stand til å unngå å legge merke til ham og utvikle en kroppssett for å få det til å se litt ut mercedes g-klasse. Sa vi ikke at det var likt? Vel, med dette preparatet blir det værende nesten identiskog det er en annen som gjør det ser ut som en liten Land Rover Defender.

Det er ingen igjen som kan si at han 2019 Suzuki Jimny ser ut som G-klassen av Mercedes, og en luft blir også kastet til Land Rover Defender. Tross alt er de tre modellene, med sine viktige forskjeller, forpliktet til rette linjer og et røft design, av ren allrounder av den sesongen. Men denne japanske treneren har laget en kroppssett for den lille 2019 Suzuki Jimny det «kopiere»detalj til detaljbildet av G-klasse og Forsvare.

forberedelse suzuki jimny 2019 1

Lille D og Lille G Vil du at Suzuki Jimny 2019 skal se ut som en G-klasse eller en Defender?

Forberedelsene, som som sagt er to, heter Lille G og Lille D; Den første er den som imiterer utformingen av G-klasse, og den andre tilsvarer forsvareren. Som vi kan se på bildene, detaljer som foran og bak støtfangergrillen eller til og med frontlyktene, slik at de tar de viktigste designtrekkene til hver modell, to ikoniske SUV-er.

Det er andre estetiske detaljer som har blitt berørt, som f.eks glideplate, hjulbuene og til og med taket. Det vi ikke vet er selvfølgelig hvor mye et av disse preparatene, selv om de vil være tilgjengelige i begynnelsen av neste år 2019. Og dessverre ser det ut til at bare japanerne vil kunne nyte det. I tillegg må man huske det der noen forskjeller mellom den japanske versjonen av Jimny 2019 og den europeiske.

Men det er sikkert merkelig at de ønsket ta likheten med 2019 Jimny videre med G-Klasse og Defender, til det punktet å tilby sine eiere en komplett kroppssett som imiterer designet til uante detaljer.

Bilder

Leave a Comment