Dette vil være Toyota C-HR 2024, en brutal endring som vil forbedre feilene til denne vellykkede SUV-en

De Toyota CHR 2024 Det blir andre generasjon av modellen vi først møtte i 2016, men i form av en «konseptbil». De dristig design av den første generasjonen er et av dens kjennetegn. Og sannheten er at med denne nye generasjonen han kommer til å miste denmen rett og slett fordi det blir det Helt forskjellig. Imidlertid kommer han til å forbli vågal på sine måter. Og fremfor alt skal det være en modell mye mer lik til nyere utgivelser som den elektriske bZ4X eller Aygo X Cross. Det vil også bringe store forbedringer som vil påvirke direkte dens hybridmekanikken av dens styrker.

Denne rekreasjonen er veldig påliteligfordi for bare en måned siden designskisser lekket registrert av det japanske merket, og i dem kunne du se noe nesten identisk med det vi ser i denne forhåndsvisningen. Så ja, du kan stort sett stole på det dette vil være akkurat ditt design. Kanskje noen få subtile forskjeller, men i hovedsak er dette hva vi kan forvente av Toyota CHR 2024. Og den vil faktisk ha et designspråk basert på bZ4X, men med elementer som en flott grill foran i samme støtfanger som skal tjene til å kjøle varmemotoren og at dette åpenbart ikke er tilstede i den elektriske modellen. Også i Toyota C-HR 2024 vil det ikke være i alle konfigurasjoner, fordi det forventes at har en helelektrisk versjon i sin katalog, og sameksisterende med hybrid mekanikk som hovedalternativet.

toyota c hr 2024 render engine1 main

Hva vet vi om Toyota C-HR 2024, dens absolutte designendring og den antatte helelektriske versjonen

For flere måneder siden lærte Toyota selv en forhåndsvisning av en elektrisk SUV av tiltakene til Toyota C-HR 2024. Og som vi sa, for bare en måned siden ble designskissene hans lekket. Det viser seg at begge er like, den elektriske som ble vist som en «konseptbil», og C-HR til disse skissene. Så én pluss én, og alt tyder på at det blir det en helelektrisk versjon av denne andre generasjonen. Det japanske merket kommer imidlertid til å fortsette å satse som en hovedrett på hybrid mekanikk, som burde være en videreutvikling av den som er tilgjengelig for øyeblikket. Med små tweaks og tweaks for å gjøre det mer effektivt.

Det er ventet at det vil være en liten batteriøkning når det gjelder sin energilagringskapasitet, og en liten forbruksreduksjon laget av drivstoff. I tillegg skal automatgiret være noe mykere og faktisk mer effektiv enn i forrige generasjon. Det vil si en subtil utvikling av dagens mekanikk for å polere de små detaljene som har mulighet for forbedring. Veldig forskjellig fra endringene som vil være på designnivå, for som du kan se vil det være en fullstendig endring den som vil oppleve Toyota C-HR når det gjelder dens estetikk.

Og i denne rekreasjonen lærer de oss ikke hvordan bakdelen vil bli. Vi vet imidlertid allerede at den kommer til å ha en bakspoiler med en svalehale stil og noe forent optikk mye større, som i Toyota RAV4 og Toyota Yaris Cross. På denne måten vil den nye C-HR bak få horisontalitet, og den vil se ut som en mer muskuløs bil enn den egentlig er. Arver også andre kroppsfarge som Aygo X Cross har sluppet, og som gjør det mulig å ha innenfor sin konfigurator flere valg tilpasning på kjøpstidspunktet.

Det er forventet at vil bli presentert i 2023selv om det sies at de første enhetene ikke ville begynne å komme før i begynnelsen av året 2024. Faktisk ville den elektriske versjonen, hvis den endelig eksisterer -og det burde være slik-, ha en enda senere utgivelse enn konfigurasjonen med hybridmekanikk. Inntil alt dette kommer, håper vi at vi også kan lære en slags informasjon om endringene i interiøret. For i virkeligheten er det der Toyota har flere muligheter for å forbedre produktene sine.

Leave a Comment