Du kan nå kjøpe godkjente LED-pærer til bilen din og de har 28 % rabatt

Før du måtte gjøre opp om bilen din fulgte med halogen lys fabrikk, men for ikke så lenge siden i Norway Det er allerede lovlig å bytte dem til LED-pærer som er godkjent i alle europeiske land. Og foreløpig begge deler osram som Phillips De har modeller som oppfyller dette premisset. Best av alt, selv om de startet til ublu priser, er de nå tilgjengelige med 28% rabatt slik at det er mye billigere for oss å bytte halogenlys til led pærer. De bruker ikke bare mindre, men de er mye tryggere og estetisk mer attraktive, fordi de har en kraftigere lys enn de som kom installert på fabrikken.

Det var et stort rot med godkjente LED-pærerog i kort tid kunne de bare installeres helt lovlig de fra Osram, som var den raskeste produsenten til å tilpasse seg de spesifikke forskriftene i Norway. Løste rotet, i Norway er det allerede lovlig å installere hvilken som helst LED-pære som er godkjent i alle europeiske land, og ikke spesifikt for Norway. Så i dag er det modeller H7 og H4 fra både Osram og Philips. Og den gode nyheten er at Osram har dem på salg akkurat nå med en 28% rabatt. Og det er en betydelig rabatt, fordi de er billige.

osram nattbryter led

De godkjente LED-pærene til bilen din faller i pris, nå tilgjengelig med 28 % rabatt

De Osram Night Breaker LED H7 De har en vanlig pris på 144,99 euro, men nå med en 28% rabatt kan kjøpes til en pris av € 104,99. Og selv om de vanligvis er dyrere enn Philips, er de nå tilgjengelige for litt billigere. For deres del Osram Night Breaker LED H4 De koster vanligvis 146,99 euro, men med tilbudene som produsenten søker om akkurat nå, kan de kjøpes for €125,99som er en forskjell på 14 % for dette pæreformatet.

For deres del Philips Ultinon Pro600 LED H4 De forblir tilgjengelige i dag til sin vanlige pris, som er €139,99. Som vi nevnte tidligere, kan Philips-godkjente LED-pærer vanligvis finnes til en litt billigere pris enn Osram. Derimot, de er billigere akkurat nå fordi avhengig av formatet vi kan finne dem med opptil 28 % rabatt over deres vanlige priser. Og fordelene ved osram får dem til å være litt bedre enn Philips-modeller.

ledet philips

endre halogenpærer som kom i fabrikkbilen vår, for noen få godkjente LED-pærer Det er ikke billig, men det er et mye mer anbefalt alternativ. De har utmerket holdbarhet og mye høyere ytelser som garanterer større sikkerhet under kjøring, a større komfort og også mindre tretthet ved nattkjøring. Dette er fordi de er kraftigere og med en lysstråle som forbedrer sikten betraktelig, så til tross for den høye prisen er det sterkt anbefalt å gjøre endringen.

Nå må du sjekke pærens egen dokumentasjon hvis de er kompatible med kjøretøyet vårt, eller de er det ikke. Og også, selv om de er det perfekt kompatibelse gjennom detaljene fordi i noen tilfeller a spesifikk adapter for vårt merke eller vår modell. I samsvar med instruksjonene som tilbys av produsenten, er endringen helt lovlig og uten å måtte gjøre noe i det hele tatt. Det vil si at når det er vår tur kan vi det bestå ITV uten problemer, og uten å måtte utføre noen prosedyre utover det vanlige. Med denne prisen de er tilgjengelig for, er det verdt å benytte anledningen til å gjøre endringen.

Leave a Comment