Dyson, merket for støvsugere, skal produsere elbiler

Hvis merkenavnet høres kjent ut for deg Dyson Det er ikke på grunn av bilsektoren, men fordi det er en støvsuger produsent Faktisk er det akkurat nå referansen i sin sektor. Men de er interessert i å ta tak i en ny sektor, og den er «vår». Som de har kunngjort, er de allerede i ferd med å sluttføre detaljene i deres produksjonsanlegg i singapore; og når dette produksjonsanlegget er klart, vil de forberede seg sin første elbil innen 2021.

teknologi og bil er i økende grad knyttet, både av systemene til elektrisk fremdrift når det gjelder teknologi autonom kjøring. Dette har ført til at enkelte selskaper, tidligere kun teknologiske, har vært det satse på bilindustrien. Apple er en av dem – selv om de holder tritt – og Dyson er en annen, etter å ha annonsert sin første elbil innen 2021.

Dyson vil produsere sine elbiler i Singapore fra 2020

Singapore Det er et unikt sted for en bilfabrikk. Det er det første som ligger der, og det vil bety noe høye kostnader. Nå, i Singapore er det en handelsavtale med Kina som vil være til nytte for næringsutvikling. Faktisk administrerende direktør i Dyson har spesiell takknemlighet for Asia fordi en stor del av vekst i inntekten din de kommer derfra. Plasser imidlertid din elbilfabrikk i singapore vil også komme til nytte forsyningskjeder.

Tesla er et godt eksempel på hva Dyson vil prøve. Fristen er over for «fremvoksende» produsenter som dette og andre merker, og tradisjonelle produsenter de har allerede begynt med sine første elektriske modeller. Mercedes har sin egen, Jaguar også, Hyundai også, Audi den samme, og så videre med mange andre som Nissan eller Renault. Likevel, Dyson kunne fokusere på det asiatiske markedet i utgangspunktet.

For øyeblikket er absolutt ingenting kjent om dyson elbil. Alt relatert til utviklingen er hemmelig, og den eneste informasjonen som har kommet ut er at den vil bli produsert i en nytt produksjonsanlegg i Singapore som vil fullføre konstruksjonen i 2020. På denne måten kan de få sitt første elbil i 2021bare ett år senere.

Leave a Comment