EcoFlow Wave, et enormt bærbart batteri som også har klimaanlegg

De bærbare batterier De har blitt mote i bobilverdenen. Men hvordan holder du deg hvis jeg forteller deg at det er en modell som pluss 1.008 Wh av energilagringskapasitet, har den også en full air condition. Og ikke bare kan den brukes på camping, den kan også brukes hjemme koblet til sammenleggbare solcellepaneler fra samme produsent. Dette produktet kalles EcoFlow Wave og, til tross for å ha en størrelse veldig kompakter samtidig en bærbart batteri og a lite klimaanlegg bærbar men Veldig mektig og med høy energieffektivitet.

Den har dimensjoner på 518 x 310 x 416 mm og en vekt på 17,5 kg. kan bevege seg 290 m3/t luft og har et gjennomsnittlig energiforbruk på 460 W ved 12V og 410 W ved 220V. Nettopp derfor, fordi den har en svært lavt forbrukden har et innebygd batteri i bunnen med en energikapasitet på 1,0008 Wh som kan tjene oss i flere timer. Men den er også perfekt kompatibel med andre bærbare EcoFlow-batterier og kan mates solcellepaneler sammenleggbar, med strømuttak eller med sigarettenneruttaket på vår bil, campingvogn eller bobil uten problemer. Den er perfekt designet slik at vi kan bruke den i bobilen vår som en bærbart klimaanlegg. Og den kan styres fra appen for mobile enheter begge deler via Wi-Fi også via Bluetooth.

ecoflow wave 2-produkt

Dette er EcoFlow Wave, et 1 kWh bærbart batteri og samtidig et kraftig og effektivt bærbart klimaanlegg

De innebygd batterii motsetning til resten av batteriene fra produsenten EcoFlow, er en batteri med NCM-celler. Fordi? Fordi for denne enheten har de foretrukket å dra nytte av høy energitetthet av denne teknologien og på denne måten få batteriet -som forresten er avtakbart – å ha en ultra kompakt størrelse og lavere vekt. Og til tross for dette melder produsenten at dette batteriet holder mer enn 800 lade- og utladingssykluser opprettholde minst 80 % av lastekapasiteten. Denne typen kjemi er mindre holdbar enn LFP-batterier, men den er kraftigere, mer kompakt og også lettere.

Til dags dato er det ikke noe system på markedet så kompakt bærbart klimaanlegg som denne og dessuten til en så god pris: det koster $1499. Men det er også viktig å nevne at den er utformet på en slik måte at vann Vanligvis produsert av denne typen klimaanlegg i EcoFlow Wave er omdirigert til kjølesystemet egen, for å optimalisere operasjonen fordampe og også hjelpe fukte luften.

Tatt i betraktning at vi snakker om en av de ledende produsenter av bærbare batterieruten tvil har det vært en suksess å kombinere en kompakt klimaanlegg for bobiler og bobiler og legg til en batteri med stor kapasitet i bunnen, dog med stor energilagringskapasitet. Og en annen stor suksess er å ha klart å få systemet til å fungere på en måte så effektivt. Fordi et av de store problemene i bobiler og bobiler er at disse enhetene bruker for mye energi.

Hvis vi kobler den til et Delta Pro bærbart batteri, vil EcoFlow Wave kan kjøres kontinuerlig i 12 timer uten problem. Med det integrerte batteriet, uten ekstern strøm av noe slag, anslår de en rekkevidde på ca 3 timer. For å gjøre det så effektivt har de designet et system som kombinerer driften av klimaanlegget med resirkulering av luft. På denne måten forbrukes mye mindre energi, og likevel opprettholdes klimaanlegget i optimal ytelse til enhver tid.

Leave a Comment