Eksklusiv forhåndsvisning av FIAT Panda 2024, elbilen for mindre enn € 20 000 i ferd med å ankomme

De siste ukene, i stellantis har vært svært aktive i forhold til billige elbiler. Vi vet allerede at i løpet av noen få uker Citroen ë-C3men det er at de også har avansert en annen «lavpris» som også er i ferd med å komme på markedet, og det er ingen ringere enn FIAT Panda 2024. Eller i det minste etterfølgeren til denne modellen, som logisk nok ville bære samme navn som har skjedd med FIAT 500e. Faktum er at vi allerede kan gjøre deg til en fremme designet ditt og i tillegg har vi også mye informasjon interessant om funksjonene den kommer med.

Han FIAT Panda 2024 Det blir en «kul, populær og tilgjengelig» elbil, ifølge det Olivier François, som er administrerende direktør i FIAT, har avansert. Du har planlagt din Offisiell presentasjon i nesten et år fra nå, dagen 11. juli 2024så det blir ikke den første billige elbilen fra Stellantis pga lenge før Citroën ë-C3 skal lanseres. Og som vi nevnte tidligere, selv om den burde beholde navnet FIAT Panda 2024, er det fortsatt ikke sikkert at dette blir det endelige navnet, for nå vil det passe inne i segment B. Og som du sikkert allerede vet, er den nåværende generasjonen av Panda en modell i segment A. Det vil si at den vil gå fra å være et nyttekjøretøy til å bli en subcompact.

fiat panda 2024 gjengivelse 1

Nøklene til FIAT Panda 2024, som ønsker å bli den mest suksessrike billige elbilen i hele Europa, og er i ferd med å ankomme

Gjengivelsen av FIAT Panda 2024 er inspirert av FIAT Centoventi, et konsept av det italienske merket som ble vist for publikum for en tid siden, fordi det for øyeblikket er det eneste som administrerende direktør i FIAT har gjort helt klart angående designet. Og det er faktisk at den kommer til å bli inspirert av denne «konseptbilen». En annen informasjon som har kommet ut de siste ukene er at dimensjonene kommer til å bli rundt 4 meterslik at den effektivt kommer inn i segment Bog vil gå ut av segment A, og med en fokus crossover som jeg til nå ikke hadde hatt.

Den nye FIAT Panda 2024 Det er planlagt bygget på Stellantis e-CMP-plattformi sin siste iterasjon, som er den som brukes av FIAT 600 og også ham jeep avenger. Og dette er en av de viktigste dataene, for basert på den forventes det at den vil ha begge deler helelektriske versjoner som også med bensinmotorer med mild hybridteknologi, slik den er tilgjengelig i dag. Når det gjelder den elektriske versjonen, vil det logiske være at den har samme batteri som 42 kWh av energilagringskapasitet brukt av FIAT 500e, og det med den tilbyr opp til 350 km autonomi på det meste.

fiat centoventi konsept 1

Ifølge administrerende direktør i FIAT, den elektriske versjonen av nye FIAT Panda vil ha priser på mindre enn 25.000 euro som utgangspunkt. Og hvis denne angitte prisen er før søknad mulig støtte, regner med 7000 euro rabatt på MOVES III-planen vi vil snakke om rundt 18.000 euro i sin enkleste versjon. Det vil si litt billigere enn MG 4som kan kjøpes i dag for €19 480 som minstepris. Det er imidlertid også sant at MG 4 faller inn i den kompakte kategorien, et segment over det som vil okkupere FIAT Panda 2024.

Fra Stellantis, for bare noen dager siden, gjorde de det allerede klart at på teknologinivå Panda 2024 og Citroën ë-C3 vil dele mange elementer, slik som plattformen og, forutsigbart, også batteriene. Det logiske ville være at de deler disse kritiske komponentene, og også de elektriske motorene, for det er hvordan de skal oppnå redusere produksjonskostnadene i begge modellene og hvordan de vil klare å være mer konkurransedyktigspesielt sammenlignet med de nye kinesiske merkene av elbiler.

Leave a Comment