Eksklusiv forhåndsvisning av Renault 4 2025, slik vil den nye billige elbilen se ut

Selv om Renault ZOE Den har gjort det bra for det franske merket i salg, i år 2022 feirer det sitt tiårsjubileum og realiteten er at deres dager er talte. Vi vet allerede, fordi Renault offisielt har annonsert det, at denne modellen snart vil bli avviklet. Og på denne måten vil den gi plass i katalogen for modeller som f.eks Renault 4 2025 som angår oss i denne artikkelen, og Renault 5. Renault 4 2025 blir en ny billig elbilmed reduserte dimensjoner, og som vil ha en design som ligner på den vi forventer i denne publikasjonen.

Akkurat som Renault har avansert med at ZOE snart forsvinner, har de også avansert siden Renault 4 vil komme til live igjen og Renault 5 vil gjøre det samme også under år 2025. Det vil være da når begge slippes på markedet. Og takket være Paris Motor Show, tidligere denne måneden, fra og med Renault 4ever Trophy Concept fikk vi en sniktitt på hvordan vil din nye billige elbil se ut. Det er fortsatt tre år igjen til den kommersielle premieren, men basert på denne «konseptbilen» er det laget en rekreasjon, som er den som vises på bildene i denne artikkelen, som forutser oss hvordan blir designet ditt og hvordan noen av hovedfunksjonene vil se ut.

renault 4 2025 gjengivelsesmotor1

Hva vet vi om Renault 4 2025, som blir den nye billige elbilen fra Renault

For øyeblikket vet vi at, hvordan kunne det være annerledes Renault 3 2025 den vil være betydelig større enn den originale Renault 4. «Konseptbilen» er faktisk en elbil av 4,16 meter lang og med en kropp på 1,95 meter bred. Og målingene til den endelige modellen kan selvfølgelig variere noe, men disse målingene er de vi kan ha som referanse for å gjette hvordan det til slutt blir. Det som er sikkert at de ikke kommer til å bli vedlikeholdt er 19-tommers hjulene til «konseptet», fordi vi snakker om en segment B elbil.

I denne designrekreasjonen har noen også blitt endret. nøkkelelementer av prototypen som dørhåndtakene, åpningen av bakdørene, bakspeil eksteriør og andre. Elementer er skiftet ut nærmest produksjon og mer levedyktig for et kjøretøy som, som vi har kommentert, vil være Renaults billigste elbil. Bare deres lette firhjulinger vil være under, som har en helt annen tilnærming. men med ham Renault 4 2025 vil målrette mot et massivt marked og intensjonen er holde kostnadene nede for å kunne tilby det til en attraktiv pris.

Akkurat som storebroren hans Renault 4 2025 vil bli bygget på CMF-BEV plattform og den vil faktisk ha rundt 1,9 meter Høy. For øyeblikket er det forventet at den vil ha et batteri i nærheten av 42 kWh av energilagringskapasitet, som prototypen, for å tilby en autonomi nær 400 kilometer. Selvfølgelig, ja, det kan være tilgjengelig i forskjellige konfigurasjoner differensiert etter batterikapasitet og autonomi.

For øyeblikket er det lite pålitelig informasjon om hvordan denne Renault 4 vil bli, men dette gjenskaping av designet ditt det er det mest nøyaktige fremskrittet som er tilgjengelig. Når den endelige utgivelsesdatoen nærmer seg, vil det garantert komme nye. spionbilder av testprototyper. Og når det skjer, vil vi kunne få enda mer trofaste forhåndsvisninger av designet. Det er også fortsatt god tid før mer pålitelige tekniske data om autonomiden makt og annet.

Leave a Comment