Eksklusiv forhåndsvisning av Skoda Kodiaq 2024, som vil ha plug-in hybridversjoner

Han skoda kodiaq Det er et produkt som allerede har rapportert noen utmerkede tall til det tsjekkiske merket, men turen kommer til en stor renovering. Vi snakker ikke om en restyling, men om en ny generasjon som slippes på markedet som Skoda Kodiaq 2024. Og som vil bringe med seg en lang rekke nyheter, men som vil ha som en av sine sterke sider ankomsten -endelig, forresten- av to plug-in hybridversjoner. Endelig vil elektrifisering komme til modellen og på best mulig måte, tilby rundt 100 km autonomi i helelektrisk modus takket være denne teknologien.

Fra det tsjekkiske merket har de allerede lært oss noen fremskritt innen dyp fornyelse som vil oppleve merkevaren i årene som kommer. Og i dette vil en av nøkkelbevegelsene være lanseringen av dette ny Skoda Kodiaq 2024. En ny generasjon av din SUV som, som vi har lært takket være spionbilder og lekkasjer av alle slag, blir det mye mer sofistikert, elegant og sporty enn generasjonen som fortsatt er i kraft. I denne trofaste forhåndsvisningen av designet kan vi allerede sette pris på at den vil ha noen tynnere optikk og strømlinjeformet, pluss et bredere hovedgitter og en serie luftinntak med stil mer minimalistisk. Og selv om Skoda Kodiaq 2024 på designnivå kommer til å være et viktig skritt fremover, kommer selvfølgelig ikke den nye estetikken til å være det mest relevante som modellen kommer med som en nyhet.

skoda kodiaq gjengivelse

Hva vil endre seg i Skoda Kodiaq 2024, som vil markere fremtiden til det tsjekkiske merket med en veldig veldefinert orientering

Dette nye Skoda Kodiaq 2024 vil forbedre designen gjør den mer elegant og sporty, men også det blir større. Høyden vil bare vokse med noen få millimeter, men stort sett blir den det lengre og bredere enn den nåværende generasjonen av Kodiaq. Og med denne lille, men viktige endringen i dimensjonene, vil prioriteringen igjen være at interiøret tilbyr en romslig, praktisk og komfortabel hytte. Spesielt med en stor stammeog skiller seg også ut i det aspektet at det vil fortsette å være en SUV som kan konfigureres med 7 seter.

I dette samme interiøret Skoda Kodiaq 2024 vil også bli bedre mer og bedre teknologi. Det tsjekkiske merket kommer til å introdusere i denne nye generasjonen, og vi vet det fordi det er lekket informasjon om det, en ny større berøringsskjerm for mediesystemet. Det digitale instrumentpanelet skal fornyes, men med mer fokus på lage en evolusjon. Den vil gi ut ny grafikk med en nyeste programvare at de, som vanlig i det tsjekkiske merket, rett og slett vil prøve å forenkle bruken Og forståelse.

Et annet veldig relevant aspekt vil komme fra Skoda Kodiaq 2024 for en klar forpliktelse til differensiering mellom versjoner. Det har de alltid gjort til nå, men alt tyder på at merket vil fortsette å satse på å lage Scout, RS og «Laurin & Klement» versjoner konfigurasjoner som er helt forskjellige fra hverandre. Tanken er at de i størst mulig grad tilpasser seg kundeprofiler som er ute etter noe helt annet i akkurat samme bil. Speideren som leter etter en mer eventyrlysten tilnærming, RS lener seg mot den sportslige stilen, og Laurin & Klement-utlånet maksimal luksus og komfort Tilgjengelig i serien til Skoda Kodiaq 2024.

Og vi ankom, hvordan kunne det være annerledes, til sterke poeng av denne modellen. Denne nye generasjonen vil bygges på MQB Evo-plattform. Som er den samme som forrige generasjon hadde, men med en rekke endringer og evolusjoner som tillater for eksempel at i Skoda Kodiaq 2024 vil vi ha to plug-in hybridversjoner. Både en versjon og den andre vil kunne gjøre rundt 100 kilometer autonomi på veien med helelektrisk modus.

Leave a Comment