Elon Musk ber om ideer til sin neste modell: Tesla pick-up

Hvis det er et kjøretøy som amerikanere forelsker seg i, er det plukke opp, eller varebiler som de liker å kalle dem. Ikke overraskende er de forskjellige versjonene av ford f-serien Det er, år etter år, det bestselgende kjøretøyet i verden, og det sier mye om det. Det er derfor ikke overraskende at siden 2013, Tesla tipser om ideen om å lansere en pick-up og nå har Elon Musk avslørt noen detaljer på Twitter.

Går tilbake til temaet amerikanernes kjærlighet til pick-ups og Ford F-serien spesielt i 2017 mer enn en million enheter og bare fulgte ham tett Toyota Corolla med litt over 900.000. Men Corolla er et globalt kjøretøy mens Ford F-Series er en mye mer spesifikk modell, så figurene er enda mer slående og svimlende.

For å gi oss en idé, tilsvarer én million solgte kjøretøy i løpet av et år 2739 enheter som selges hver dag eller, som kommer til det samme, 114 i timen!nesten to Ford F-serier i minuttet!

Tesla pick-up: firehjulsdrift, strømuttak, luftfjæring…

Pickup-bilen vil ha strømuttak som tillater bruk av kraftige 240V, kraftige verktøy i felt hele dagen. Ingen generator nødvendig.

— Elon Musk (@elonmusk) 26. juni 2018

Hvis utviklingen av Tesla pickupvil det ikke være før Tesla Model Y begynner å bli markedsført. Tanken er at den skal brukes samme base som for Model 3 modifisert, noe som vil tillate den å ha en betydelig større størrelse.

vil ha dobbel motor, som Tesla Model X og Model S, som vil gi den firehjulsdrift, noe essensielt i pickuper designet for hardt arbeid. Siden den vil være helt elektrisk, vil den ha en fantastisk trekkkraft sammenlignet med bensin-motstykkene takket være dreiemomentet tilgjengelig fra stillestående.

De luftfjæring Det vil også være standard, for å tilpasse seg perfekt til terrenget. Elon Musk ba folk komme med ideer for å vurdere om de kunne tilpasses, og en av dem sa at hvis han hadde en større luftkompressor, kunne han ha luftinntak for pneumatisk verktøynoe som virket fabelaktig for ham.

tesla pickup bak

På samme måte, 240 V industrielle stikkontakter lar deg koble til elektroverktøy å utføre arbeid uten å måtte transportere en generator i boksen, siden pickupens egne batterier ville være i stand til å levere strøm.

Leave a Comment