en bil på 1.300 kg og 1.000 hk

Bugatti Chiron har slått alle superbiler, men den er ikke alene på jordens overflate, og noen liker dette Apollo pil De liker ikke deres popularitet, men de liker noen virkelig imponerende figurer. Intet mindre enn 1000 hester kraft som, selv om de er nærmere Veyron enn Chiron, setter Apollo-pilen på maksimalt 360 km/t Som toppfart, men med begrensninger… selvfølgelig.

Sannheten er at det mest interessante med dette Apollo pil er at den er godkjent som «veibil» -for å forstå oss-, men samtidig overholder den også FIAs regelverk, så den egner seg også som Racer bil. Og det vi fant «under panseret» er en Audi-motorblokk, nærmere bestemt 4.0 twin turbo V8 av Audi RS Avant, selv om den er revidert og med et sett som katapulterer den til 1.000 hk e power, med karosseri og chassiskonstruksjon, dessuten helt alternativ.

apollo pil

Med denne motorblokken som vi nevnte, utnytter Apollo Arrow sin kun 1.300 kg av vekt takket være karbonmonokok som den er bygget på for en 0 til 100 km/t på 2,9 sekunder. Og det er at i tillegg til de 1000 hk kraften vi nevnte, tilbyr den et maksimalt dreiemoment på 1000 Nm, og alt dette styres av en CIMA syv-trinns sekvensiell girkasse og en begrenset slip differensial Torsen type.

Fortsetter med sine spektakulære tall, når den 200 km/t fra stillestående på 8,8 sekunder, og som vi forklarte har den toppen satt til 360 km/t. På den annen side, og med hensyn til den gjenværende mekaniske konfigurasjonen, har den en oppheng på justerbart dobbel bærearmet selvjusterende høydekontrollsystem og bremsesystem A.P. Racing med seks-stempels kalipere og ventilerte skiver 378 mm. Et skikkelig beist, selv om det er godt under Chiron.

Leave a Comment