En BMW M2 CSL med 400 hk høres ut som mulig for 2018

Bare spanjolene, det bayerske firmaet har gledet oss med BMW M4 CS som når 450 hk av makt, har karbon keramiske bremser og veier 13 kilo mindre enn «standard»-versjonen. Og alt tyder på at de forbereder en ny BMW M2 CSLfra «Competition Edition», som ville gå opp til 400 hk omtrent, sammenlignet med 370 CV på modellen som allerede er tilgjengelig. Dette blant annet mekaniske forbedringerog alt sammen klar for 2018 som en kommersiell utgivelsesdato.

Han bmw m2 Den har fått elskere og ikke-entusiaster til å forelske seg i den bayerske, og journalistene fra hele verden som har prøvd den – de fleste – har klassifisert den som den beste BMW M noensinne. Enten dette er tilfelle eller ikke, har suksessen endret BMWs sinn, som snart vil presentere BMW M2 Cabrio som de i utgangspunktet fornektet. Og nå tyder alt på det kommer også en BMW M2 CSL i 2018.

bmw m2 gts gjengivelse av x-tomi design

BMW M2 CSL ville møte Audi TT RS

Den femsylindrede Audi TT RS, med 400 hestekrefter, ville møte nye BMW M2 CSL også med 400 hk. Dette drar fordel av den samme sekssylindrede motoren og 3,0-liters slagvolum med teknologien M TwinPower Turbo, men innstilt for å vokse i sine fordeler, og med andre mekaniske endringer som følger med økningen. Selvfølgelig er det også snakk om karbonfiberkomponenter å også redusere vekten.

Uansett, estetisk sett forventes det ikke å introdusere for mange endringer, utover noen spesifikke hjul og kanskje en oppgradering av huset til ytterspeilene, eller en ny spoiler bak. Og likevel, ja, med en omfattende interiørgjennomgang som garanterer et enda sportigere interiør, med detaljer i karbonfiber og kanskje med de typiske detaljene til disse spesialversjonene.

Leave a Comment