En Ford Focus RS med 375 CV, arbeidet til forberederen Montune

Det er verdt det ford focus rs utvikler seg allerede 345 hk av makt, og at forskjellen med hensyn til Montune forberedelse Det er heller ikke for mye i disse termene. Hva om jeg forteller deg at maksimalt dreiemoment tar det opp til 510 Nm sammenlignet med 440 Nm til den originale Focus RS? Tallene er slett ikke dårlige, og faktum er at hele denne pakken med tekniske forbedringer har en kostnad på cirka 1000 euro, og det tar bare halvannen time å installere fullstendig.

De høyytelsessett for Ford Focus RS er godkjent av Ford Performance, hvorfra de har påpekt at det amerikanske firmaet har en lang historie med samarbeid med Montune for å presse sin mekanikk, i tillegg til å introdusere interessante elementer også i den estetiske delen, med kroppssett med større aerodynamikk og sportslighet. I dette tilfellet er det kun motoren som er jobbet med 2,3 liter EcoBoost av Focus RS for, gjennom tweaks på inntaksfilterECU og noen andre komponenter, er RS noe mer stokk

ford focus rs 2016

Et «økonomisk» sett for Ford Focus RS

Med disse funksjonene som vi nevnte tidligere, en effekt på 374 hk og et maksimalt dreiemoment som vokser opp til 510 NmFord Focus RS med Montune ytelsessett vinner to tideler i akselerasjon fra 0 til 100 km/t støttes på firehjulstrekk og Launch Control-teknologi. Altså det som gjenstår veldig lite bak A45 AMG, og fortsatt holde en avstand å vurdere i prisen. Må bare legge til ca 1000 euroog vent en og en halv time på at Montune skal stille inn Ford Focus RS til disse funksjonene.

Og selv om dette preparatet kun inkluderer mekaniske forbedringer, har Montune også noe «tilbehør» til RS-versjonen av Ford Focus. For eksempel tilbyr de lettmetallfelger med alternativ design, eller alternative bremsesystemer med skive med større diameter og Quaife-differensial. Selvfølgelig blir regningen noe tyngre.

Leave a Comment