en liten SUV… mindre enn Kona

Hyundai hadde allerede en liten SUV-modell i sitt sortiment: den Kona. Og denne nye modellen, den Hyundai BAYON, kommer til å okkupere samme sted på grunn av dens dimensjoner, men med en helt annen tilnærming. Og ja, det er plass til ham, for i dette segmentet er etterspørselen veldig bred. Faktisk er det hullet som Hyundai i20 Active var i tidligere, og til og med BAYON hadde stått tom av det koreanske merket.

De nye Hyundai BAYON vil være tilgjengelig i første halvdel av dette året 2021 og vil komme med motorer bensin fra 84 til 120 hk av maksimal effekt, i noen konfigurasjoner med lett hybridiseringssystem. Det er en SUV 4,18 meter lang; det vil si at den bare er 2,5 centimeter kortere enn Hyundai Kona. Den måler 1,75 meter bred og 1,49 meter høy, så er den også smalere og lavere enn Kona; Akselavstanden er 2,58 meter og den gir en bakkeklaring på 18,3 centimeter. Det er imidlertid noe merkelig i målingene, og det er at bagasjerommet byr på 411 liter av kapasitet vs. 374 liter av Kona.

hyundai bajonett 3

Dette er den nye Hyundai BAYON, erstatningen for i20 Active

På nivå med mekaniske konfigurasjoner, den nye Hyundai BAYON vil være tilgjengelig med motor bensin 1,2 atmosfærisk 84 CV sammen med den seks-trinns manuelle girkassen og også med 1,0 TGDi på 100 eller 120 CV, i dette tilfellet med manuell girkasse -intelligent- eller med automatgir, men i alle tilfeller med seks relasjoner. Og i de to effektnivåene, med eller uten et 48V lyshybridsystem.

Inne i Hyundai BAYON, som vanlig i utvalget til det koreanske merket, er instrumentpanelet 10,25-tommers digitalt og multimediesystemet er 8 eller 10,25 tommer avhengig av versjonene, men alltid kompatibelt med Apple CarPlay og Android Auto. Den har USB-uttak og også et trådløst ladesystem for smarttelefoner i henhold til Qi-standarden, selv om det avhenger av utstyret til hver finish.

hyundai bajonett 2

Designet kombinerer hovedtrekkene til Hyundai i20, Hyundai Kona og Hyundai Tucson på fronten. På baksiden blir det imidlertid mye mer tydelig at denne modellen er den klare erstatningen for Hyundai i20 Active. Den tar alle designkissene fra nye Hyundai i20, om enn i et crossover-format og med nye designdetaljer. Den har sin egen personlighet, ja, men referansene er åpenbare. Den kan konfigureres i ni forskjellige karosserifarger og med et tak i kontrastfarge.

Leave a Comment