Enda billigere enn MG 4, BYD Dolphin har allerede priser i Spania og er banebrytende

Han MG 4 han brøt ordningene til segmentet da han ankom, fordi han gjorde det for å konkurrere med VW ID.3men til en mye lavere pris. Og nå kommer nok en forstyrrende elbil, som er BYD Dolphinmed en pris fortsatt lavere. Det var forventet å være plassert litt over, og likevel kommer det til å være et alternativ billigere enn MG 4. Et tungt slag ikke bare for Volkswagen ID.3, men også for Renault Mégane E-Tech Electric, som passer inn i samme segment. Og det overrasker fordi BYD Dolphin erklærer en autonomi på 427 kilometer i henhold til WLTP-sertifiseringssyklusen.

Han MG 4som allerede var det billigste alternativet i segmentet, er priset til Minimum 30 690 euro. Og plutselig, BYD Dolphin har dukket opp på scenen med en laveste pris å erobre den spanske kunden. en innstilling av kun 29.990 euro som et utgangspunkt som du, som vi allerede vet, ved hjelp av MOVES III-planen kan bo i kun 22.990 euro. Med andre ord, å dra nytte av det tilgjengelige hjelpemidlet, kan BYD Dolphin, til tross for at den er helt elektrisk, koste mindre enn en bensinkompakt tradisjonell. Det vil si mindre enn alternativer som Volkswagen Golf eller SEAT Leon, som hver gang gir mindre mening å kjøpe i Europa. Og som vanlig for BYD kommer selv den billigste versjonen allerede komplett i utstyrmed ting som varmepumpe for klimaanlegget eller hele sikkerhetsveiviser-pakken

byd delfin

Prisene på BYD Dolphin i Norway, enda billigere enn MG 4 med 427 km autonomi og mye utstyr

Utvalget av BYD Dolphin i Norway vil det starte med aktiv finish, den mest økonomiske. med en pris på €29 990som effektivt kan holde seg inne kun 22.990 euroog som har en elektrisk motor av 95 hk koblet til et batteri 44,9 kWh av energilagringskapasitet. Over, og med litt mer utstyr, versjonen Øke som deler drivlinje og batteri og forbedrer ladesystemet ved å gå opp til €30 690. Og over disse to er det to andre versjoner med mer kraft og større batteri.

Alt handler om finishen Komfort ny BYD Dolphinsom allerede inneholder en elektrisk motor av 204 hkslik som Volkswagen ID.3, i tillegg til batteriet på 60,4 kWh av energilagringskapasitet. Denne versjonen vil bli priset til 35 690 euro, og finishen design, overlegen i utstyr og som deler motor og batteri, markerer toppen av serien med en pris på 37.690 euro. Alle disse prisene er uten inkludert MOVES III Planrabatt; det vil si at de virkelig kommer til å være tilgjengelige til bedre priser i landet vårt.

bakre delfin

Angående teknisk ark, batteriversjonene av 60,4 kWh de har en autonomi på 427 kilometer i WLTP-sertifiseringssyklusen. De kan nå 160 km/t toppfart og tilbyr akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 7 sekunder. En av de viktigste dataene er imidlertid at alle versjonene inneholder en batteriblad, anerkjent for å være den sikreste i verden. I tillegg takket være at de har LFP-cellerlover lengre levetid enn NCM-batterier.

har allerede blitt åpnet Bestillinger ny BYD Dolphin i Norway, som vil være tilgjengelig i forhandlere fra neste måned av juni 2023. Og det streber etter å bli en suksess i Norway, spesielt siden det har blitt et alternativ billigere enn MG 4. Og allerede denne modellen, også kinesisk, med lignende funksjoner hadde klart å stjele all prominensen fra Volkswagen ID.3. I dette segmentet er pris en nøkkelfaktor, og BYD har vært i stand til å målrette direkte mot den sterkeste rivalen, som utvilsomt for øyeblikket er MG 4.

Leave a Comment