Er det dårlig å kjøre i reserve?

Det har alltid vært vurdert slik kjøring i reserve er dårlig for motoren til bilen vår, og det kan være årsak til sammenbrudd. Og en gang var det sant, men i dagens biler nei, det er ikke ille. Og nei, det kan ikke forårsake havari i kjøretøyet vårt av forskjellige årsaker. Gjeldende drivstofftanker kan ikke lenger ruste, pluss at det er en ser av filtre De er ansvarlige for å hindre at smuss når bilmotoren.

I eldre biler var drivstofftanken metall og kunne ruste. Dette er en av grunnene til at med eldre kjøretøy sirkulere i reserve Det utgjorde en reell risiko. sammenbrudd. Nå har moderne biler imidlertid laget drivstofftanker sikkerhetsplast som ikke kan ruste. Så av denne grunn kan det ikke være noen havari i bilen, selv om vi bruker drivstoffreserven med jevne mellomrom. Men også før det var drivstofffiltre med en altfor stor sil som gjorde at faste partikler kunne ende opp med å skade forgasserne og andre mekaniske elementer i bilen vår.

reservedrivstoffbil 1

Nei, det er ikke dårlig å kjøre i reserve og motorhavari kan ikke forekomme

Det er bra at du vet hvor lenge bilreservasjonen varer, men ikke fordi det er det dårlig kjøring på reserve, men fordi du på den måten vil unngå risikoen for å gå tom på grunn av mangel på drivstoff. Foreløpig, før bensin eller diesel når bilmotoren er det ulike drivstoffiltre De er ansvarlige for å forhindre at enhver form for smuss når innsprøytningssystemet og selvfølgelig selve motoren. Lenge før noen form for smuss kunne nå motoren, ville det forårsake skade på injektorene, men det kommer heller ikke til å skje på grunn av dette filtreringssystemet vi snakker om.

Det som kan skje er at du må gjøre det ved å misbruke bilens drivstoffreserve bytte drivstoffilter med mer hyppighet. Husk at ja, i drivstofftanken til kjøretøyet ditt kan du lage sedimentavsetninger fast. Nå, det som vil skje er at de vil «flyte» mens du kjører bilen, og når du stopper motoren, vil de ende opp i innskuddsfond. Så det ville være når du starter bilen når den største risikoen kan eksistere.

Uansett, for sikkerhets skyld er det alltid lurt å prøve ikke misbruk reservatet. Men selv om dette er den generiske anbefalingen, bør vi ikke være spesielt redde for at det er det dårlig å sirkulere i reserve for motoren til bilen vår, fordi risikoen for havari i motoren er praktisk talt null. Så lenge vi utfører riktig vedlikehold som kreves av drivstofffiltrevil bilen vår fortsette å fungere normalt selv om vi bruker drivstoffreserven regelmessig.

Leave a Comment