Felipe Massa trekker seg fra Formel 1

Uten noen erstatning ennå definert, Felipe Massa har offisielt annonsert det trekker seg fra Formel 1. Og at den trekkes permanent denne gangen, etter at de ventende ansettelsene for dette året har funnet sted: Brasil og Abu Dhabi. Den brasilianske piloten vil okkupere plassen som tilsvarer ham williams under disse to Grand Prixene, og etterpå skal han «henge opp hjelmen». Men Det er foreløpig ikke kjent hvem som overtar hans plass i 2018.

Meldingen om din uttak fra Formel 1 har blitt gjort på egenhånd sosiale nettverk av den brasilianske piloten. I en videosom du kan se nedenfor, har den brasilianske piloten kommentert det Han hadde allerede meldt avgang for et år siden, men teamet han nå jobber med ba ham fortsette et år til. Det er det han har gjort Felipe Massasom fortsatt er en Williams-sjåfør på dette tidspunktet og for de neste to løpene.

Takk for støtten elsker dere 😉 pic.twitter.com/TUCcXIYHVv

— Felipe Massa (@MassaFelipe19) 4. november 2017

Felipe Massa forlater Formel 1, denne gangen permanent

«Dette blir mitt siste løp i Brasil, og det siste også i Abu Dhabi», kommenterte sjåføren. Og det har han selvfølgelig også hatt tid til gi takk til deres venner og familie samt til sponsorer og støttespillere som de har støttet deg. Med denne offisielle kunngjøringen, der vi har fått vite det Felipe Massa trekker seg fra Formel 1har piloten invitert oss for siste gang for å støtte ham i de to siste Grand Prixene han skal delta i.

Det har vært en lang vei fra ingen ringere enn 16 sesonger innen Formel 1. Og under sistnevnte, ved kontrollene til Williams-bilen, har Felipe Massa plassert seg på 11. plass i pilotenes klassifisering med to sjetteplasseringer som beste plasseringer, oppnådd i sesongens tre første løp.

Leave a Comment