fem billige gaver til bilen din

Den kommer Farsdagog kanskje du allerede burde ha din gave. Men hvis ikke, har vi laget en liten utvalg av noen økonomiske detaljer som du kan kjøpe. Og ja, det er tydeligvis noen bil tilbehør,.

Billige gaver til farsdagen: biltilbehør

Hvis det er noe som ikke kan mangle i en bil, er det uten tvil en mobillader. Og det er mange av dem, men denne AUKEY koster litt mindre enn 9 euro og har to USB-kontakter. Men ikke hvilke som helst to tar, nei, to tar med 2,4A slik at mobilen – eller til og med nettbrettet- lader like raskt som hjemme.

Vi hadde en annen idé: hvordan flere og flere bensinstasjoner lader luft for dekkkanskje i Farsdag være en god idé gave litt luftkompressor. Det er noe dyrere, ja, men for de 38 euro Det skader ikke å ha den i bagasjerommet på bilen. Og jeg er sikker på at det ved en eller annen anledning vil komme godt med.

medium

Og fortsetter med «vedlikehold» av kjøretøyet, kan det også virke som en god idé å gjøre det farsdagsgave litt støvsuger. Akkurat som kompressoren som vi nevnte før, fungerer den koblet til 12V stikkontakt -den «lettere»- av bilen, og det skader aldri å ta den med deg. Spesielt hvis vi liker å holde interiøret i kjøretøyet skinnende rent.

Men hvis du ikke vil bruke så mye penger på det Farsdagsgavekommer vi tilbake igjen med et interessant tilbehør som kun koster 8 euro. Det handler om en Magnetisk støtte som brukes til å plassere mobilen vår og for eksempel ha skjermen synlig mens vi bruker GPS-navigator. Noe som vi forresten kan kombinere med laderen som vi nevnte før.

Og den siste ideen vi skal gi deg, selv om vi kunne lage en uendelig liste, er også for mobiltelefoner. Denne gangen, a trådløs lader hva koster det 18 euro og som, i tillegg til å fungere som lader for smarttelefonen, også fungerer som en medium for telefonen.

Leave a Comment