Fem grunner til å kjøpe en Porsche (hvis du kan)

At Porsche er et merke som har nok av argumenter for å selge biler er noe velkjent blant motorfans. Men denne gangen ønsket vi å samle fem grunner vi mener er viktigst for å gjøre og nyte et godt kjøp. Ved anskaffelse av en Porsche er delen av hjertet alltid mest involvert, men det er andre grunner som kan motivere vår beslutning og som vil få oss til å nyte et av de mest karismatiske merkene fra markedet

På grunn av dens mekaniske pålitelighet

Porsches mekaniske pålitelighet er bevis for enhver omstendighet. Årene har vist at de er det harde biler, i stand til å kjøre mange kilometer med riktig vedlikehold og ikke overdrevent dyrt. Å kjøpe en Porsche er alltid en sikker verdi når det gjelder mekanikk. Bare 911 og 996 ga alvorlige motorbruddproblemer på grunn av IMS. Porsche løste problemet ved å forsterke enhetene som brøt garantien og deretter lage en annen motordesign som ville fjerne problemdelen.

For hans unike og udødelige stil

Porsche er et av de merkene som årstallet for modellen vi har ikke spiller noen rolle, vil aldri gå av moten. De er mestere i å endre alt slik at alt forblir det samme. Nøkkelen til å ikke gå ut av stilen er sannsynligvis inne ikke følg trenderpå denne måten forblir 911 som en av de mest ikoniske silhuettene av bilverdenen. Fra Porsche bekrefter de at «å kombinere tradisjon med evolusjon, med fremtiden, er den viktigste utfordringen vi står overfor når vi utvikler en ny 911. På den ene siden vet du hvor den skal gå, og på den andre må du introdusere nye elementer samtidig som proporsjonene opprettholdes”.

for sin teknologi

Porsche er et merke som er det siste innen teknologi. Faktisk er en av inntektskildene salg av teknologi til andre merker. Den er til stede i flere motstandsmesterskap der den har oppnådd stor suksess. Disse fremskritt i konkurransen de gjør at bilene deres har den nyeste teknologien tilgjengelig. Spesiell omtale fortjener turbo modeller Av merket. Vi er vitne til en veritabel invasjon av turboladede biler, men det må vi huske Porsche brukte allerede denne teknologien i sin 911 fra 1974. I den 3.0 når du tråkket på gasspedalen og forsinkelsen eller forsinkelsen var virkelig merkbar, men når turboen sparket inn traff den nyrene til setet, bokstavelig talt.

gjensalgsverdi

Et av aspektene som få mennesker tar hensyn til når de kjøper bil er videresalgspris en gang ønsket vi å bli kvitt bilen vår. I dette aspektet er Porsche sannsynligvis det merket som kommer best ut av tilbudet en devaluering godt under resten av merkene, inkludert Premium. Dette skyldes en annen av grunnene som vi ga tidligere. Deres umiskjennelige stil gjør dem biler som ikke går av moten, i tillegg til merverdien som merket gir. Derfor å kjøpe en Porsche er alltid en god «investering».

fordi det får oss til å trekke pusten dypt

Jeg ønsket å forlate det som er den viktigste grunnen for meg. Når det regner lukter det så godt fordi visse bakterier kommer fra jorda til luften. Og når man blir forelsket, genererer hjernen dopamin, et hormon som også frigjøres når narkotika eller alkohol brukes. Når du kjører en Porsche føler du noe lignende, du føler deg levende, som når du hører på favorittsangen din eller får et kyss fra noen du elsker. Ortega y Gasset skrev i sin bok «Studier om kjærlighet» «For mennesket opphisselse eller stimulering er avgjørende. Alt annet avhenger av det til det punktet at det kan sies: å leve er å være spent«. Når du går ned i garasjen og starter din Porsche, vil du føle den spenningen, som vil øke når du akselererer, tar svinger, bremser… Sikkert er svogerens diesel-SUV mye mer praktisk, komfortabel og romslig, men det vil begeistre deg på samme måte som din mors venner. Så hvis du ikke vil angre på en Porsche når du skal ta din siste tur bak en svart Mercedes, vet du hva du må gjøre. I visse aldre bør innfall prioriteres.

Leave a Comment