Fem morsomme biler som du kan kjøpe for under 15 000 euro

markedet av brukt gir virkelig interessante muligheter. Selvfølgelig, hvis vi skal bruke bilen vår veldig kontinuerlig eller i mange kilometer, er det beste alternativet fortsatt å kjøpe den ny. Men om våre behov i form av kilometer er begrenset, eller vi rett og slett vil kjøp en ny bil for moro skyld en gang i blantdet er sannheter i bruktbilmarkedet smykker for ikke mye penger som får oss til å smile så snart vi går ned til garasjen og starter motoren.

Med en maksimalt budsjett på 15.000 euro Vi har søkt etter det vi mener kan være de beste kjøpsalternativene. Selvfølgelig er de alle som er, men ikke alle som er. Det er mange flere alternativer som vi ikke har tatt med og som er like interessante, for eksempel en Abarth, en Mazda MX-5… Selvfølgelig, blant våre kandidater er det ingen diesel…

volkswagen golf r32 2005

Volkswagen Golf GTI

Golfen i vår førstekandidat av mange grunner. Prioriteringen av vår rangering er gjør det morsomt, og Golf GTI er detmen vi skal også ha bil behagelig for dagen i dag, med en mer pålitelighet enn garantert og med nok allsidighet til å til og med ha den som en familiebil. Med vårt maksimale budsjett på 15 000 euro kan vi velge flere GTI-alternativer avhengig av år og kilometer, for eksempel en GTI fra årene 2009/10 med 211 hk og med rundt 100.000 km kan det være et godt kjøp. Det er enheter med DSG dobbelclutch girkasse Det fungerer utmerket, men jeg vil anbefale en bruksanvisning. Selv om vi vil ha litt mer kraft og ikke har noe imot å ha den eldre modellen, kan vi se etter en Årets Golf R32 2008 til den prisen eller enda mindre. Vi skal ha en motor 6 sylindre, total trekkraft og 250 CV tilgjengelig.

bmw z4 coupe 2006

bmw z4

BMW Z4 er en mye sportsligere og mindre praktisk bil enn Golf. Men den oppfyller de grunnleggende prinsippene for det vi ser etter, en morsom bil. Z4 er en Bakhjulsdrift og med budsjettet vårt kan vi velge de nyeste enhetene fra forrige generasjon (til 2008) og med seks sylindret motor. De siste 3.0 hadde 265 hk. Vi kan velge mellom karosseri cabrio eller coupe med en ganske vellykket og sporty estetikk. Z4 er en av de bilene som aldri vil gå av moten. Vårt valg ville vært cabriolet modell med 3.0 eller 2.5 motor og manuell girkasse.

audi tts 2009

Audi TT

Audi TT kan være en av de mest anbefalte modellene hvis det vi ønsker er ha det gøy til en lav pris. Det første alternativet vi kan vurdere om vi ønsker en TT er å kjøpe en i god stand fra første generasjon. Det er TT-er på markedet for 3000 euro, men hvis vi vil ha en av de siste av første generasjon, med 225 hk motor og quattro trekkraft vi må bruke mellom 6.000 og 8.000 euro. Fordelen med dette kjøpet er at bilen allerede har devaluert det den skyldte, så gjør vi et godt kjøp kan vi ha bilen i et par år og selge den for nesten det samme. Personlig elsker jeg estetikken til den første generasjonen, det virker for meg som den mest autentiske TT. Det er sant at på grunn av vårt maksimale budsjett kan vi kjøpe en TT fra årene 2008/10 med ikke mange kilometer og med 200 CV 2.0 Turbo motor mye mer sivilisert. I tillegg er påliteligheten til denne bilen mer enn garantert.

bmw m3 e46 2001

bmw m3

Det er sannsynligvis det mest delikate kjøpet på listen. Med vårt budsjett kan vi velge en M3 E46Vi skal selvfølgelig lete og lete til vi finner en enhet som har en rimelig kilometer og er i god stand. Det anbefales å se etter biler med vedlikeholdsbok, noe som gir deg selvtillit, siden havarier er dyre. I bytte skal vi ha bil med 343 CV og med mange stemmesedler for å være en klassiker. Ved denne anledningen ville vi valgt bruksanvisningen av flere grunner. Han SMG av denne generasjonen kom for å gi noe problem. I tillegg er det færre manualer, det er å forvente at videresalgsprisen vil vokse mer enn den automatiske. Med denne bilen, hvis vi gjør et godt kjøp og holder den i god stand, er det mulig at vi om noen år kan selge bilen for mer penger, noe som er veldig tilfredsstillende.

mini cooper s 2007

Mini Cooper S

En av de morsomste bilene i gruppen. Mini har det «noe» som gjør at den passer under alle omstendigheter, selv om det er en liten bil, er ingenting for stort for den. For vårt budsjett kan vi kjøpe en Mini Cooper S fra årene 2010/11 med ikke mange kilometerne og 184 hk. Mini er et ekte leketøy for å ha det gøy i svingene. Det gir oss også daglige muligheter med rimelig plass og mer enn akseptable kostnader for drivstoff og vedlikehold. Selvfølgelig er det det et av de beste alternativene hvis du vil ha en morsom bil, men du skal også bruke den daglig

Leave a Comment