Fem små mekaniske justeringer for å forbedre bilen din

Bilen din har en mekanisk og elektronisk konfigurasjon standard som gir deg «X» maksimal kraft og dreiemoment, visst grep og presisjon i kurver, og et visst nivå av bremsing. Og så med mange andre nyanser om kjøreopplevelse. Men det er noen mekaniske forbedringer hva kan du gjøre med det og hva kan hjelpe deg øke din krafteller forbedre dens dynamiske oppførsel. Vil du vite hvilke?

pirelli p zero dragon sport

Det første er dekkene

Han dekk Det er det eneste som holder bilen din i kontakt med bakken og derfor avhenger det av at hver handling av mekanikken til kjøretøyet ditt oversettes til en dynamisk respons. At hvis du trykker på bremsepedalen, reagerer bilen som den skal; og at hvis du akselererer, overføres kraften til bakken. så noen gode dekkmed større grep på grunn av sammensetningen eller designen, er nøkkelen til å starte med mekaniske modifikasjoner.

I tillegg til ytelsen til dekket er det også viktig ta vare på vedlikeholdstilstanden derav. For med tid og bruk eiendommene deres går tapt. Kontroller din trykk og slitasjemed jevne mellomrom og spesielt før du starter en tur med bilen.

luftfilter for bilinntak

endre inntakssystem

systemet av adgang av et seriekjøretøy, med noen unntak, klemmer ikke ytelsen maksimalt som mekanikken vår kan nå. EN sportsinntakssett kommer ikke til å bli stort Kraftforsterkning for vårt kjøretøy, men du kan få en ekstra mellom 3 og 10 HK i visse mekanikker.

Er en billig modifikasjon og enkelt å gjøre uten å måtte gå på verkstedet. ganske enkelt vil forbedre luftstrømmen som kommer inn i motorblokken og som følgelig vil forbedre forbrenningskvaliteten og oppnå en høyere ytelse. I tillegg er risikoen redusert eller null, praktisk talt, så lenge vi gjør det riktig.

omprogrammering av sentralbord

Omprogrammer kontrollenheten

Omprogrammer kontrollenheten av bilen er noe billig, raskt og effektivt I de fleste tilfeller. Det medfører visse risikoer, som nesten alle andre modifikasjon hva du skal se etter øke kraften av bilen din, men så lenge du gjør det sammen med eksperter, kan opplevelsen være tilfredsstillende. Det består i utgangspunktet av å modifisere elektronisk styring av motoren for å kreve mer ytelse eller «justere» syklustidene, Det kan hjelpe oss med å redusere forbruket, øke maksimal kraft og dreiemoment…

Det du bør huske på er at omprogrammering av sentralbordet har et bredt spekter. Vi skal kunne passere ITV første gang, uten problemer, men det betyr ikke nødvendigvis at vi behandler mekanikken i bilen vår godt. Jo mer ytelse vi får ut av motoren, jo mer vil trolig blokken og tilhørende komponenter lide.

bremseskive

Bytt bremsesystem

mer makt Det vil hjelpe deg lite, veldig lite eller absolutt ingenting, hvis du ikke kan kontrollere det. De sier at de raskeste førerne er de som kjører forbi uten å tråkke på gasspedalen, i en kurve, og der er nøkkelen bremsen. Du kan endre skiver, bremsekalipere og andre tilhørende komponenter for forbedre berøring bremsing, stabilitet og presisjon, og redusere stopplengden til kjøretøyet.

Denne mekaniske modifikasjonen anbefales alltid å gjøres på et verksted, med mindre vi har den nødvendige kunnskapen, pga endre bilens bremser det krever at flere jobber samtidig, og svært strenge retningslinjer må følges, for eksempel ved uttak og etterfylling av væske fra kretsen.

akrapovic eksosuttak

En ny, mindre restriktiv sportseksos

Han Eksosanlegg Det er en av de mest tilbakevendende mekaniske modifikasjonene, men også en av de mest problematiske. Å oppnå en forbedring i kjøretøyytelsen med dette er relativt enkelt, men du må velge de riktige komponentene fordi vi kunne til og med miste ytelsen hvis det ikke er gjort riktig. Et sportseksosanlegg, optimalisert for evakuering av gasser, kan gi oss mer kraft og bedre lyd.

Nå, i dette tilfellet, er det stor sannsynlighet for at vi får problemer. Du er interessert i å vite hva de ser på ITV før du i det hele tatt begynner å se på hvor mye en sportseksos til din bilmodell kan koste deg. Fordi et mindre restriktivt system vanligvis også er en flukt mer forurensendeog det i ITV vil gi problemer.

Leave a Comment