Fernando Alonso har allerede signert med McLaren Renault for 2018

Før du starter turen til Malaysiaden spanske piloten Fernando Alonso har gått gjennom mclaren hovedkvarter i oppvåkning for signere fornyelsen din med det «nye laget» McLaren Renault for 2018. Asturianeren har tatt en kort pause for, som vi forutså i begynnelsen av denne måneden, fornye med McLaren for ett år og med mulighet for opphold et år til avhengig av resultatene oppnådd i Formel 1-sesongen 2018.

Avgjørelsen av Fernando Alonsofornyes i 2018 – nå med McLaren Renault – hadde blitt tatt i noen uker, men det var bare noen timer siden da den asturiske piloten Han har signert endelig hans ny kontrakt med Woking-teamet. En av nøkkelbetingelsene var utgangen av hondasom nå skal være motorleverandør for Toro Rosso, og som søker om å bli Red Bull-fører i 2019. Det som derimot ligger foran er at McLaren kommer med den offisielle kunngjøringen om fornyelsen av Fernando Alonso.

McLaren Renault med Fernando Alonso: en trio for pallen i 2018

Etter å ha signert McLaren-Renault-avtalefra Woking påpekte ved flere anledninger at nå skulle de ha en konkurransedyktig bil for sesongen 2018 av Formel 1. Men samtidig forsikret de at et av nøkkelpunktene for å ta pallplasser neste år var at Fernando Alonso blir i laget. Det var utvilsomt høyeste prioritet for Woking-laget. Og før de i det hele tatt avsluttet avtalen med Renault, sa de fra McLaren det allerede de ville ha Alonso neste år.

Etter tre år med Hondasom de bare har klart å gjøre tre pallplasserden sammenkobling av McLaren Renault håper å konkurrere igjen seire i 2018 sammen med Fernando Alonso. For øyeblikket er ytelsen som Renault-motoren viser langt overlegen Hondas. Likevel, Renault har fortsatt pålitelighetsproblemer som, med noen bedre, forventes å være løst veldig snart.

https://www.instagram.com/p/BZgmkQMFjh_/

Malaysia, en spesiell dato for Fernando Alonso

De Sepang International Circuit Det er helgens avtale. De Malaysias Grand Prixsom hans egen Fernando Alonso har anerkjent på sosiale nettverk, er en av dem som har gitt ham mest glede i sin profesjonelle karriere innen Formel 1og dette gjør en ideell grobunn for offisiell kunngjøring om hans fornyelse med McLaren Renault. Faktisk, på det siste bildet han har publisert, dukker piloten opp på de fem pallene hans i Malaysia, og tre av dem var med Renault.

I løpet av noen timer, gjennom dette Malaysias Grand Prixlaget McLaren-Renault vil gi ut den offisielle uttalelsen om fornyelse av Fernando Alonso. Som vi sa, gjenstår det bare å bli offisielt, men fornyelseskontrakt Den har vært signert i noen timer. Siden Alonso gikk gjennom McLaren-hovedkvarteret, før han dro til Malaysia for å bli ansatt ved Sepang-kretsen.

Leave a Comment