Fernando Alonso kan komme tilbake til Ferrari neste år

Fernando Alonso Han tilbringer sine siste år i Formel 1, desperat på jakt etter en vinnerbil som han ikke kommer til å finne, i hvert fall på kort sikt, hos McLaren. Martin Brundleen eks-pilot og en av spaltistene for Sky Sport, forsikrer det Alonso ville seriøst vurdert å snakke med Ferrari-ledelsen for å finne en plass ved siden av Sebastian Vettel for sesongen 2019.

Jeg er sikker på at Alonso vil ta en prat med Louis Camilleri, den nye Ferrari-sjefen, i et siste forsøk på å sette seg inn i en vinnerbil.

Sannheten er Det er slett ikke en urimelig mulighet.. Fernando Alonso og Ferrari hadde alltid et spesielt forhold som mekanikerne og ingeniørene til det italienske merket demonstrerte i det siste løpet med spanjolen, som var avskjediget i tårer vel vitende om at de ikke hadde nådd målet.

Fernando Alonsos avgjørelse tas etter sommeren

Alonso Ferrari 01

Etter den ungarske Grand Prix, Fernando Alonso drar på ferie med et øye på 6 timer med Silverstone, neste stopp for World Endurance Championship. Før dette erklærte han at avgjørelsen om fremtiden hans vil bli tatt i løpet av de kommende månedene, etter sommeren. Det er vi sikre på Vi får ikke vite noe før langt ut i septemberog resten vil være bare høresier og formodninger.

Men sannheten er at asturianeren ikke har for mange alternativer. Bli inne McLaren det er å vite at neste år vil de ikke ha en konkurransedyktig bil å kjempe om tittelen med. Det er utopi å tenke på det selv om de allerede jobber med 2019-bilen. Det eneste gode er at han kan fortsette i Formel 1 og McLaren vil ikke nekte ham muligheten til å gjøre andre løp.

Det andre alternativet går gjennom trekke seg fra F1 og samle inn et annet mesterskap. Alle har døren på vidt gap for å ønske Fernando Alonso velkommen, uansett hva: Indycar, Resistencia… til og med World Rallycross ga ham et tilbud om å bli med dem samt DTM-team.

muligheten til Ferrari, selv om det høres sprøtt ut, er det kanskje ikke så mye. Noe lignende skjedde i år MotoGP og da alle avfeide Honda som et team til Jorge Lorenzoankom mallorcaneren og tilbød seg til HRC og de svarte med å signere ham i gapet etter Pedrosas pensjonisttilværelse ved siden av Marc Márquez.

Førernes verdensmesterskap gir prestisje, men konstruktørverdenen gir penger. Og for tiden er Ferrari 10 poeng bak Mercedes med Vettle og Räikkönen på andre og tredjeplass sammenlagt. Hvor langt kan Ferrari gå med Alonso? Vi vet kanskje snart.

Leave a Comment