Flytende vinyl for dekk

Du liker matte felger EKTE? Vel, du er ikke alene i denne verden, men å bytte bildekk er dyrtog sannheten er at denne typen finish er veldig lett å slite ut – enda mer hvis parkering ikke er noe for deg…- men det er en måte å oppnå det på matt finish bruker svært lite penger, og det er takket være flytende vinyl. Men det faktum at det er billig ikke den eneste fordelenlangt ifra.

Fordelene med flytende vinyl

Først av alt, la meg fortelle deg at flytende vinyl Det er ikke bare for dekkene, men også for «maling» nesten hvilken som helst brikke av kjøretøyet ditt og endre fargen, eller gi det samme tone som det allerede hadde, men med et forynget utseende. Og la meg fortelle deg også at det å gi ham det matt finish til dekkene dine, med flytende vinyldet kan koste deg bare 10 eller 20 euro i henhold til dens dimensjoner, fordi du kommer til å trenge en eller to spraybokser. Flere fordeler? At du kan bruke det selv uten kunnskap, og med knapt en times dedikasjon. Og på den annen side, det du kan fjerne den når som helst, og endre fargen igjen. Fordi det rett og slett skaper en malingsfilm plast som enkelt kan fjernes. Så hvis felgene er «oppskrapet», er det like enkelt som å påføre den flytende vinylen på nytt.

Hvordan det brukes, hvor mye det koster og hvor man kan kjøpe det

La oss starte med det enkleste, som er hvor kan man kjøpe flytende vinyl. Du finner den for eksempel i verksteder og byggevarebutikker. Det vil si at du lett finner den i store flater som f.eks Bricor eller Leroy Merlineller direkte på amazon gjennom Internett, samt i spesialiserte verksteder. Og det er mange merker av flytende vinyl, men jeg personlig anbefaler den FullDip og Montana sprayersom er veldig bra.

Rengjør overflaten og påfør 2-5 strøk flytende vinyl. Hvis du vil, kan du påføre et primerlag først, og deretter et festelag.

Og bare for å bruke det rengjør overflaten med alkohol og kjøkkenpapir -eller en klut, eller en klut…- og la det tørke for så å påføre et første lag prøver å ikke flekke dekket. Du kan beskytte den med plast, eller med maskeringstape. Og du må bare la det sitte 15 eller 20 minutter og gjør nøyaktig det samme, om og om igjen, til du søker mellom 2 og 5 lag.

Interessant: Vinyl som et alternativ til å lakke bilen

Leave a Comment