For 18 000 euro gir ingen mer enn denne kraftige SUV-en med stort bagasjerom og lavt forbruk

Selv om det ikke er den mest populære modellen i sin kategori, er det langt ifra SUV som angår oss i denne artikkelen har blitt en utmerket kjøpsmulighet takket være det faktum at merket nå har en interessant kampanje tilgjengelig med en rabatt på 3.620 euro. Med ham, selv om han tilbyr en stor kraftat dens effektive motor har en lavt forbruk og at den har en stor bagasjeromakkurat nå er den tilgjengelig fra bare €18 250. En lavere pris enn for eksempel en SEAT Arona, som de siste månedene har blitt den mest suksessrike SUV-en i Norway.

Vi snakker om Citroen C3 Aircross. Det franske merket har en sterk strategi innenfor Stellantis-gruppen, og skiller seg fra sine søstre ved å satse på lavere priser. Det er derfor nå, mens vi var fremme, er Citroën C3 Aircross tilgjengelig med mer enn 3600 euro rabatt. Og hvis den laveste prisen normalt er 23 400 euro, er den tilgjengelig akkurat nå billigere enn SEAT Arona og med en attraktiv pris for tilgang til utvalget av kun 18.000 euro. Med tanke på funksjonene er det ingen som tilbyr mer for denne prisen akkurat nå.

citroen c3 aircross

Citroën C3 Aircross, nå tilgjengelig for kun 18 000 euro og en kraftig motor som nesten ikke bruker bensin

I sin billigste konfigurasjon i serien er Citroen C3 Aircross har allerede en kraftig 1.2 PureTech 110 HK motor av maksimal kraft, når mange av de direkte rivalene har en tilgangsversjon som ikke når 100 CV. Denne motoren, i tillegg til å være kraftig, skiller seg ut for sin stor pålitelighet og også for å ha et utmerket nivå av energieffektivitetsom er det som gjør at du har en lavt forbruk av gass. Så det er en billig bil å kjøpe og vedlikeholde.

I tillegg til denne mekaniske versjonen kan Citroën C3 Aircross kjøpes med samme 1.2 PureTech-motor, men med 131 hk av maksimal effekt, og er også tilgjengelig med 1,5 BlueHDI 110 hk dieselmotor. Det er stadig vanskeligere å finne små SUV-er med Dieselmotor, men C3 Aircross er en av få som fortsetter å opprettholde denne interessante mekanikken. Som for øvrig også har et enda lavere drivstofforbruk enn bensinversjonen. Selv om det ikke er for alle, er sannheten at dieselmotoren fortsatt er et sterkt anbefalt kjøpsalternativ, og at den deler samme DGT C-merke som bensinversjonen på alle kraftnivåene.

citroen c3 aircross topp

Sammenlignet med SEAT Arona, som er den bestselgende SUV-en i Norway akkurat nå, er Citroen C3 Aircross telle med en stor bagasjerom på 410 liter kapasitet, og likevel er den spanske SUV-en på bare 282 liter. Men det er også at det også er en bredere bil i baksetene, så som familiebil er det det mye mer anbefalt. Og det er morsomt, for Arona kan kjøpes for 19.090 euro, så den er litt dyrere, og likevel kommer den med en 95 hk 1,0 TSI-motor. Det er med andre ord også en modell med mer rettferdig kraft.

Det største alternativet til denne interessante Citroën C3 Aircross, akkurat nå, er MG ZS. Men det er at MG ZS er et bedre kjøpsalternativ enn noen annen sammenlignbar SUV, fordi den starter fra kun 13.990 euro og gir flere fordeler. Den bruker mye bensin, men den har god kraft, den er større, den har romsligere bakseter, bagasjerommet har større kapasitet og den skiller seg også ut ved å ha en flott utstyr inkludert som standard.

Leave a Comment